Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Παπαζογλου - Επέστρεψα για τον Τάσο Καζία

 


 

Μετά από 11 χρόνια ο Τάσος Παπάζογλου φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Πανσερραϊκού επιστρέφοντας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Τάσος Παπάζογλου ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας των Σερρών προτού μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια πέρασε από το ΑΠΟΕΛ, την Ξάνθη δύο φορές (2015 και 2020-2022), τον Παναιτωλικό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον ΟΦΗ, αλλά και την Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στη Mikriliga.com και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στον Πανσερραϊκό. Παράλληλα μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Πανσερραϊκού.

«Πρωταρχικός λόγος που επέστρεψα είναι ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Καζίας. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και ήταν ο άνθρωπος που μου στάθηκε από το ξεκίνημα μου στην ομάδα. Έχει δώσει και την ψυχή του στην ομάδα προκειμένου να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Και όπως είπα και πιο πριν είναι ο λόγος που επέστρεψα και πάλι πίσω για να ζήσω τις ωραίες στιγμές και να είμαι και εγώ μέλος της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα και τον μεγάλο στόχο της ανόδου υποστήριξε: «Έχουμε πολλές αγωνιστικές ακόμα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές και θα κριθεί μέχρι το τέλος. Έγινε ένα σερί και έτσι χτίσαμε μια διαφορά την οποία και θα πρέπει».

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν τραυματίστηκα στον Παναιτωλικό. Είχα τους κατάλληλους ανθρώπους και κατάφερα να επιστρέψω τελικά στη δράση» ανέφερε στη συνέχεια ο Παπάζογλου για να προσθέσει:

«H καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η συμμετοχή με τον Ολυμπιακό στο Champions League και το πρώτο νταμπλ που κατακτήσαμε την ίδια χρονιά».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Όλος ο κόσμος των Σερρών βλέπει τι δουλειά κάνουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι στην τελευταία στροφή για να επιστρέψουμε την ομάδα στην Super League που θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον νομό που διψάει για ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: MIKRILIGA.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.