Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Κάτι καλό ...¨¨ψήνεται ¨¨¨

 Νέα και μάλιστα πολύ ευχάριστα αναμένονται σύντομα
για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών . Τόσο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης όσο και ο κ Χατζόπουλος συνεργάτης του υπουργού υποδομών και μεταφορών κ Κώστα Καραμανλή με αναρτη΄σεις τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας προετοιμάζουν 

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Χρυσάφης
 Τα καλύτερα για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών έρχονται!
Σύντομα τα ευχάριστα...


Διαβάστε τι έγραψε ο κ Χατζόπουλος

Η  μέρα είναι αφιερωμένη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που χαρακτηρίζεται καινοτόμο αναπτυξιακό έργο. Τα πολλαπλά οφέλη από την αρχή της λειτουργίας της πίστας, συνέβαλαν στην οικονομική αναβάθμιση του νομού με τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου καταναλωτικού κοινού και την ταυτόχρονη προσέλκυση ειδικής μορφής εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.
Το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αποτελεί μάλιστα τη μοναδική πίστα στη χώρα, αλλά και στη Βαλκανική, η οποία πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας Μοτοσικλέτας και Αυτοκινήτου μέχρι του επιπέδου Φόρμουλα 3000.
Συνεχίζεται .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.