Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Πανσερραικος : Ο Συμμαχος Μαρινάκης ο Αχιλλέας Νταβέλης και η Ντόρα


 

 

 

 

Πολλά και θαυμαστά λαμβάνουν χώρα στον όμορφο κόσμο της Super League 2. Από την αρχή του πρωταθλήματος ο Πανσερραικος στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην Super League  έχει αντίπαλο  εντός και εκτός γηπέδων την Λάρισα. Στην προσπάθεια τους οι κόκκινοι έχουν ένα  απρόσμενο σύμμαχο και δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη .Ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατα του προέδρου της Λάρισας του κ Νταβέλη ο οποίος θυμίζουμε διατηρεί στενη φιλική σχέση με την Ντόρα Μπακογιαννη

 Διαβαστε τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

 Ποιος είναι ο κύριος Νταβέλης που ξαφνικά απέκτησε λόγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι έχει πληρώσει ακριβώς για να πάρει την ιστορική ΑΕΛ και τι συμφωνίες έχει κάνει για να βοηθηθεί απόόχι το Γιαννάκη και το «συνδικάτο εγκλήματος» που έχει μολύνει την κατηγορία ώστε η ΑΕΛ να ανέβει στην Super League; Συναντήθηκε και έκανε συμφωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους; Ας ενημερώσει τον κόσμο της Λάρισας για να πέσουν οι μάσκες. Όχι οι μάσκες για τον κόβιντ που εμπορεύτηκε. Αυτό είναι σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.