Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Η ΑΝΕΣΕΡ ξέχασε το Παγγαίο ????

 

    Παρουσιάστηκε από την ΑΝΕΣΕΡ η πρότασή της για το πρόγραμμα LEADER 2023-2027 για το νομό Σερρών. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αμφίπολης Γιώργος Γάλλος.Από την πρόταση απουσιάζει ο ορεινός όγκος του ΠαγγαίουΔιαβάστε τι έγραψε ο κ Γάλλος  
 
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ;
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερα την πεποίθησή μου ότι το κέντρο των Σερρών και οι φορείς του γενικά υποτιμούν την περιοχή μας και δεν της δίνουν την πρέπουσα σημασία. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το πιστοποιούν αυτό.
Πρόσφατο παράδειγμα (όπως φαίνεται και στη φωτο) το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου παρουσιάστηκε από την ΑΝΕΣΕΡ η πρότασή της το για το πρόγραμμα LEADER 2023-2027 για το νομό Σερρών.
Στην επίσημη αυτή εισήγηση/πρόταση, στην οποία παρουσιαζόταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του νομού Σερρών, παρουσιάζονται όλοι οι ορεινοί όγκοι του ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ. Επιπλέον, στην αναφορά με τα παραδοσιακά χωριά του νομού το μόνο χωριό που ΔΕΝ αναφέρθηκε ήταν η ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ.
Δεν είμαστε ένα σημείο στίξης για να μας προσπεράσουν κατά λάθος σε μια επίσημη πρόταση. Και όσο εμείς δε διεκδικούμε τη θέση που πρέπει να έχουμε, τόσο οι άλλοι δε θα μας υπολογίζουν ισότιμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, εγώ διαβάζω τα έγγραφα που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι ο μόνος που αντέδρασα σ’αυτήν την έλλειψη. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσουμε εκπροσώπους που η φωνή τους θα έχει βάρος και θα λαμβάνεται υπόψη και στις Σέρρες και στην Αθήνα.
Υ.Γ. Αλήθεια τι έχουν να πουν γι’αυτό οι Ορειβατικοί Σύλλογοι του Δήμου μας; Υποθέτω ότι κανένας άλλος Δημοτικός Σύμβουλος δεν ενδιαφέρθηκε να τους ενημερώσει. Ίσως γιατί πολλοί από αυτούς ασχολούνται μόνο με το πώς θα αποκτήσουν την εξουσία χωρίς, όπως αποδεικνύεται, να μπορούν να την ασκήσουν σωστά
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.