Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Πρωην και νυν δημοτικοι σύμβουλοι ¨¨πρωταγωνιστούν ¨¨ στα κορονοπάρτι ???


Όταν πριν ένα μήνα ¨¨έσκασε ¨¨ η είδηση οτι στην ευρύτερη περιοχή της Νιγρίτας διοργανώνονται κορονοπάρτι. Άπαντες έσπευσαν να δηλώσουν οτι δεν το γνώριζαν . Κάποιοι μάλιστα έπεσαν από τα σύννεφα .Με αναρτηση του σε μέσο κοινωνιής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ Βαδικολιας μας ενημερώνει οτι ένας πρώην και ένας νυν δημοτικος σύμβουλος συμμετείχαν σε κάποια από αυτά τα κορονοπάρτι.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΒΑΔΙΚΟΛΙΑΣ

Μόλις τωρα το έμαθα ότι στο συγκεκριμένο stand ήταν πρώην Δημοτικός σύμβουλος και αυστηρός κριτής για την. σημερινή. καθαριότητα στον Δήμο Βισαλτίας.........Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιεύθηκε φώτο από το συγκεκριμένο γεγονός...Οπως θα πρέπει να αναφέρω στα προηγούμενα πάρτι ήταν παρών και νυν Δημοτικός σύμβουλος και αυτός αυστηρός κριτής..τουλάχιστον αυτός ξέρει καλά την γραφή...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.