Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δήμος Ηράκλειας :Υπηρεσιακό αυτοκίνητο για τον Γ.Γ του Δήμου ???

Αποτέλεσμα εικόνας για πασχαλιασ σταθησΤο αίτημα του δήμου Ηράκλειας  για  την κατ' εξαίρεση
οδήγηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9519 και ΚΗΗ 4533 του Δήμου Ηράκλειας από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Πασχαλιά Ευστάθιο .Ενέκρινε η αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης . 
Όπως αναφέρεται στην απόφαση ως μια από τις αιτιες που δίνεται το δικαίωμα στον κ Πασχαλιά να οδηγεί τα  δύο υπηρεσιακά ΙΧ είναι .
Το γεγονός, ότι ο Δήμος Ηράκλειας έχει στην κατοχή του πλήθος οχημάτων,
ενώ στο Δήμο υπηρετούν ελάχιστοι τακτικοί υπάλληλοι με την ειδικότητα του οδηγού, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι οδηγοί για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου για εκτέλεση εργασιών, όπου και όποτε απαιτείται.
Η οδήγηση τους  από τον κ Πασχαλιά σύμφωνα με την απόφαση :
έχει χορηγηθεί η κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης μόνο για λόγους καθαρά υπηρεσιακούς και με την προϋπόθεση ότι θα είναι εφοδιασμένα κατά την κίνησή τους με τα νόμιμα συνοδευτικά έγγραφα (δελτία κίνησης, διαταγές πορείας). 


ΥΓ Βέβαια είναι σίγουρο οτι η άδεια δίνεται για να χρησιμοποιούνται τα οχήματα για μετακινήσεις για υπηρεσιακούς λόγους . όμως όπως γνωρίζετε η κίνηση τους ορίζεται να γίνεται από   όσους υπαλλήλους  κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγών . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.