Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Κοιτα να μαθαίνεις : ¨¨Το καρφι ¨¨ της Αριάδνης Παπαφωτίου στην Βαρβάρα Μηλτιάγκα


 

 

 

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Αριάδνη Παπαφωτίου .Ασκεί κριτική στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σερρών για την ανάθεση για εργασίες  «Απολύμανσης δημοτικών κτιρίων και εξωτερικών χώρων λόγω COVID».

Βέβαια όπως παρατήρησε ο σμπίρος διαβάζοντας τα όσα γράφει η κ Παπαφωτιου . Η απόφαση είναι η αφορμή  για να θυμίσει  το τι ψήφισε ως μέλος της οικονομικής επιτροπής η υποψήφια δήμαρχος Βαρβαρα Μητλιάγκα . Η κ Παπαφωτιου τονίζει οτι η απόφαση ήταν ομόφωνη ( δηλαδή την ψήφισε και η κ Μηλτιαγκα ) .Ενω η αναφορά οτι στα 3,5 χρονιά οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής είναι ομόφωνες .Είναι ακομη ένα καρφί για την Μητλιάγκα .Μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι οτι η κ Παπαφωτιου έχει αναρτήσει μέρος του πρακτικού όπου αναγράφονται τα μέλη της οικονομικής επιτροπής .Ανάμεσα τους και η υποψήφια δήμαρχος

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

 

 

Όμορφα κυλά η ζωή για την Δημοτική Αρχή και την Οικονομική Επιτροπή.
Όμορφα κυλά και το δημοτικό χρήμα εδώ και 3,5 χρόνια!
----------------------------------------
--Με ΟΜΟΦΩΝΕΣ Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας, έχουν δοθεί μέχρι σήμερα πάνω από 400.000 ευρώ σε ΜΙΑ συγκεκριμένη ΕΤΑΙΡΙΑ για «Απολύμανση δημοτικών κτιρίων και εξωτερικών χώρων λόγω COVID».
--Στην εκπνοή του 2022 για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ(!!) έγινε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για αυτό το έργο, προυπολογισμού 74.000 ευρώ. Συμμετείχαν ΤΕΣΣΕΡΙΣ Εταιρίες.
-- Η γνωστή Εταιρία που το έπαιρνε πάντα ΟΜΟΦΩΝΑ (ΑΝΕΥ Διαγωνισμού και εκπτώσεων) απορρίφθηκε από τους αξιολογητές , επειδή ξαφνικά κατέθεσε «ασυνήθιστα και ανεξήγητα χαμηλή προσφορά».
--Ε λοιπόν, η Οικονομική Επιτροπή (στις 12/12/’22) ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ την απόφαση των αξιολογητών που πρότειναν να πάρει ΑΛΛΗ Εταιρία το έργο.
--Πού λέτε το ξαναδίνει ΟΜΟΦΩΝΑ?
Ναι, σωστά. Στην γνωστή, η οποία για ΠΡΩΤΗ επίσης φορά θα το εκτελέσει με έκπτωση 82%!!!
--Κερδάμε!!

 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ o ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ O.E. ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣΔ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΙΤΥΞΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Î‘ÎÎ: 6ΜΘΔΩ10-Σ2Ω TA ΜΕΛΗ Νυχτοπάτης Γεώργιος 2) Καρακολίδης Παναγιώτης 3) Μητλιάγκα Βαρβάρα Χαλκιόπουλος Αλέξανδρος 5) Χράπας Παντελής Σέρρες 14 12- 2022 Πιστό Αντίγραφο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ"

5 σχόλια:

  1. Άλλη μια που ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητα της Βαρβάρας. Υπερφίαλη, με ρηχή προσέγγιση και αριβίστικη συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που ξέρει κριτική στους πάντες, δεν το έχεις μην το παιδεύεις άλλο, σε αυτήν την πόλη τίποτα δεν γίνεται καλό;;; μόνο εσύ ξέρεις τα κάνεις τέλεια έλεος, κούρασε 4 χρόνια συνέχεια καταγγελίες για όλα και για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την φάτε δεν την χορταίνετε την Αριάδνη. Απειλεί ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον κύριο Χρυσάφη. Συγχαρητήρια στην κυρία Βαρβάρα που συμμαχει. Όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα στον Χρυσάφη και στους καπάτσους του αναφέρεται η ανάρτηση της αυριανής Δημάρχου μας και έχει απόλυτο δίκιο, με στοιχεία και ντοκουμέντα μιλάει. Οι άλλοι έχουν απλώς την μύγα. Και είναι και μεγάλη.
    Θα το βάλετε το σχόλιό μου ή δεν συμφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.