Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Ένας Σύμμαχος χωρις ...¨¨Συμμάχους ¨¨¨ ?????

 


 

Τελείωσε ο μήνας του μέλιτος για τον νέο μεταγραφεντα Σύμμαχο Βασίλη Χρυσανθίδη και η πολιτική πραγματικότητα ( γιατι πάμε και για κάλπες ). Δεν φαίνεται να είναι και πολύ ρόδινη για τον αντιδήμαρχο. Ο οποίος μπορεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη ( ο οποίος τον έχει εντάξει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του). Ομως στους υπόλοιπους Συμμάχους το κλίμα δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικό για τον κ Χρυσανθίδη. Αυτό σε συνάρτηση με το ότι οι μεταγραφές ( από την πρώην παράταξη του ) αργούν ή έχουν αρχίσει να ακυρώνονται . Έχουν αρχίσει να ανησυχούν τον κ Χρυσανθίδη σε οτι αφορά την μάχη της επανεκλογής 

1 σχόλιο:

  1. Μην αγχώνεσαι. έρχονται νέοι μεταγραφές Χραπα και Χαρζημαργαριτη. Αυτοί ξέρουν από εκλογές. Μια συμφωνία και θα επιβεβαιωθεί η εκλογή και των τριών. Αλίμονο σε αυτούς που θα μείνουν στο ψηφοδέλτιο του Χρυσάφη. Καλά για την πόλη κανένα σχόλιο. Όλοι γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.