Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ο Χρυσάφης τους ¨¨τελείωσε ¨¨ πολιτικά

 


 

 

 

 Έκλεισε ο κύκλος του δημοτικου συμβουλίου  του δήμου Σερρών που προέκυψε από τις εκλογές του 2019 . Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα λίγο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου .Είναι οτι ο δήμαρχος και επικεφαλης της Συμμαχίας Σερραίων κ Χρυσάφης βγαίνει οχι απλά αλώβητος  αλλά και είναι ο μεγάλος κερδισμένος .Ουδέποτε στο παρελθόν συνέβη αυτό που βιώνουμε σήμερα. Ουδείς εκ των επικεφαλης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Ενώ οι 4 από τις 5 παρατάξεις που συμμετείχαν στο δημοτικό συμβούλιο διαλύθηκαν .

Ο Στέφανος Φωτιάδης , Αριάδνη Παπαφωτιου  , Αντώνης Γεωργουλας δεν θα είναι υποψήφιοι και οι παρατάξεις διαλύθηκαν και δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές .Ο Παυλος Φαρμάκης αντικαταστάθηκε από την κ Τούσκα .Ο Ηλίας Γκότσης έγινε Σύμμαχος και η παράταξη του διαλύθηκε .Ακομη και οι δύο ανεξάρτητοι  δημοτικοι σύμβουλοι Τερζης και Χαραλαμπίδου που άσκησαν δριμεια κριτικη στα 4 χρόνια. Έμειναν άστεγοι πολιτικά και θα κάτσουν σπίτι . Βλέποντας τις εκλογές από την τηλεόραση.

 Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό 40 μέρες πριν τις εκλογές και εύκολα μπορεί κάποιος να τολμήσει να προβλέψει το αποτελεσμα

8 σχόλια:

  1. Χαρές και πανηγύρια στο Serresbomb μετά την αποχώρηση του Τερζή. Ω ρε τι έχει να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βγαλεις την πολιτικη τσιμπλα. Θα θυμηθεις οτι εδω και ένα χρονο γραφαμε οτι δεν θα κατεβουν . Και ειναι ωρα να απολογηθει ο κ Τερζης ποιον τελικα εκυπηρετησε αυτη η αποτυχημενη του προσπάθεια

      Διαγραφή
    2. Νηνεμία πρίν την καταιγίδα...
      Οι μέρες που πέρασαν ήταν για στήσιμο συνδυασμού..
      Τους επόμενους δύο μήνες θα γίνει το προεκλογικό παιχνίδι με τα χτυπήματα κάτω από την μέση ..
      Αν η παράταξη μητλιαγκα ξέρει να παίξει το παιχνίδι, βγάζοντας όλα τα σκάνδαλα στη φόρα , έχει ελπίδες

      Διαγραφή
  2. Δεν τους τελείωσε πολιτικά ο Χρυσάφης, αλλά ο νέος νόμος για τις εκλογές στους δήμους. Επίσης τους τελείωσε και ο εγωισμός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα χαίρεται ο Χρυσάφης. Έχει απογοητεύσει τόσο πολύ τον κόσμο που θα πάνε σούμπιτοι στη Βαρβάρα. Και το ξέρει γι’ αυτό είναι αγχωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά του Serresbomb, παιδιά του Χρυσάφη, έλεος, ε όχι και την ανικανότητα της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών να προσπαθείτε να την παρουσιάστε σαν επιτυχία του άχρηστου, άπρακτου, Δημάρχου των λουλουδιών και των πανηγυριων, Χρυσάφη. Εντάξει είπαμε, ότι είστε το γραφείο τύπου του Χρυσάφη, αλλά κρατείστε και λίγη αξιοπρέπεια.
    Το σχόλιο μου είναι άκρως πολιτικό και πρέπει να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φωτιάδης δεν ήταν αντίπαλος του Χρυσάφη, αλλά ήταν μαζί στον ίδιο συνδυασμό με τον Χρυσάφη. Άρα για τον Φωτιάδη δεν έχουν ισχύ αυτά που γράφεις σύντροφε του Serresbomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για τον Φωτιάδη..μας απογοήτευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.