Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Συριζα Σερρών : Δημοσκόπηση με ονοματα έκπληξη


 

 

 

 

 Ολοκληρώνεται  η δημοσκόπηση που τρέχει στην ΠΕ Σερρών από την αρχή της εβδομάδος .Σε οτι αφορά την Σερραικη Συριζαιικη πολυκατοικια έκπληξη προκαλούν τα ονόματα  .

Καθώς στο σχετικό ερωτηματολόγιο υπάρχουν τα ονόματα της κ Μαρίας Κόλλια και του Μάρκου Μπόλαρη .

Αναλυτικα τα ονόματα

 Λευτέρης Αβραμάκης

Κώστας Καρπουχτσης

 Μαρία Κολλια

 Μάρκος Μπόλαρης

 Ιορδανα Σαββίδου

Αφροδίτη Σταμπουλη

Στέφανος Φωτιάδης


4 σχόλια:

  1. Τον Καρπουχτση τον μετράνε για Δήμαρχο όχι για βουλευτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαβορί η Σαββίδου, ακολουθεί ο Μπόλαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Serresbomb,

    Για την ιστορία και για να γνωρίζει όλος ο Σερραϊκός λαός καθώς κι ο μέσος ψηφοφόρος όπου ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, μιας που ο προλαλήσαντας θεωρεί ότι η κα. Σαββίδου θα είναι σε μία καλή θέση, επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο επί των πραγματικών - αδιαμφισβήτητων γεγονότων.

    Ιανουάριος 2015 Ιορδάνα Σαββίδου υπ. βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικού Μετώπου στο Ν. Σερρών, ήταν η εποχή εκείνη όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στα φόρτε του και υπήρχαν οι πιθανότητες στο Νομό Σερρών να καταλάβει αρκετές έδρες, αλλά απέτυχε εντέλει παταγωδώς η εν λόγω κυρία. Την έδρα πήρε η κα. Α. Σταμπουλή.

    Ιούλιος 2015, γίνεται η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η κα. Σαββίδου απέχει από τα ψηφοδέλτια της παράταξης, παρότι βέβαια την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, απλά η εν λόγω κυρία δεν είχε κανένα αυτή τη φορά προσωπικό όφελος να συνεισφέρει σε μια δυσκολη εκλογική αναμέτρηση, σε εκλόγιμη θέση παρέμενε πάντα η κα. Σταμπουλή, η αιτία είχε ονοματεπώνυμο...

    Εκλογές Ιουλίου 2019, Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι κόμμα με ελάχιστες λοιπόν ελπίδες για τη παραμονή του στην εξουσία. Η περιοχή των Σερρών σύσσωμη Μακεδονομάχους, η κα. Σαββίδου απέχει και πάλι όντας ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ταλαιπωρημένος από την συμφωνία των Πρεσπών.

    Έξαφνα η κα. Σαββίδου, το 2023 όπου ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία φλερτάρει εκ νέου με τη διακυβέρνηση του τόπου, επανεμφανίζεται η εν λόγω κυρία στα ψηφοδέλτια της παράταξης για τον Ν. Σερρών με ιδίον πάλι όφελος.

    Για ποιόν ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους μιλάμε, όταν όλοι κοιτάζουν την παρταρα τους εκεί μέσα;;;

    Αλέξη Τσίπρα έλα και παρτους τα κλειδιά!!!

    Το μαγαζί βαρεσε φαλιμεντο!!!!

    ΥΓ: Οι περισσότεροι από τους σημερινούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν. Σερρών είναι συνταξιούχοι - Δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τόσο μεγάλη αγάπη για την Ιορδάνα Σαββίδου; Ολόκληρο πόνημα. Φαίνεται ότι η υποψηφιότητα της κάποιους ενοχλεί και ξεβολεύει. Να ένας καλός λόγος να την ψηφίσουμε.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.