Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨΄Το καρφί ¨¨ του δημάρχου για τον Γιώργο Καδη

 


 

 

 Για την ανεξαρτητοποίηση του κ Καδή από την παράταξη της Συμμαχίας Σερραιων ρωτήθηκε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης . Ο δήμαρχος την χαρακτήρισε ως αναμενόμενη καθώς όπως είπε οτι από την ημέρα που ο κ Καδής έχασε την ιδιότητα του αντιδημάρχου είχε πάρει αποστάσεις από την παράταξη .Ενω διέψευσε τον ισχυρισμό του κ Καδη οτι του πρότεινε άλλη θέση. Βέβαια ο δήμαρχος έριξε ¨¨ταβανοπροκα ¨¨ καθώς  ανέφερε οτ ο κ Καδης είναι συνηθισμένος να φεύγει αφού το έχει ξανακάνει. Αναφερόμενος προφανώς στην αποχώρηση του κ Καδη από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ πριν από τις εκλογές του 2019

5 σχόλια:

  1. Όταν ο Καδης στις δημοτικές εκλογές του 2019 μετακόμισε από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στον Χρυσάφη, τότε ο Χρυσάφης τον καλοδεχθηκε. Τώρα γιατί τον ειρωνευετε λέγοντας ότι, είναι συνηθισμένος να φεύγει αφού το έχει ξανακάνει. Γιατί του κακοφαινεται και προσπαθεί να τον πλήξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήξερες τι έπαιρνες και τι να περιμένεις μην απορείς, είναι και άλλοι σαν αυτόν οι περισσότεροι, για δοκίμασε να τους αλλάξεις και έλα να μας τα πεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καδης δεν έφυγε γιατί ο Χρυσάφης τον αντικατεστησε από αντιδήμαρχο. Άλλωστε του πρότεινε και άλλη θέση ευθύνης και δεν την αποδεχθηκε ο Καδης, γιατί ο Χρυσάφης πήρε τα χρήματα που προορίζονταν για το γήπεδο Σκουταρεως και τα μετέφερε σε άλλο έργο στην πόλη των Σερρών.
    Ο Καδης είναι δεμένος πολύ με το Σκουταρι, υποστηρίζει πολύ το χωριό του και δεν συγχώρησε τον Χρυσάφη γι αυτό που έκανε. Έχει δίκαιο ο Καδης. Τι κάνουν γι αυτό το θέμα οι αντιδήμαρχοι Καρακολίδης και Μερετουδης που είναι επίσης από το Σκουταρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αλέξανδρε, χαλάρωσε λίγο.
    Δες πρώτα τα του οίκου σου.
    Πότε άλλοτε στην δημαρχιακή ιστορία του Δήμου Σερρών, μεσούσης της δημαρχιακής περιόδου έγινε μετακίνηση- ανεξαρτητοποίση, εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου, και μάλιστα της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος επιβραβεύτηκε για την μετακίνηση του με το να τοποθετηθεί αντιδήμαρχος.
    Δεν καταλαβαίνω το άγχος και τον πανικό στον οποίο βρίσκεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα αρχίσουν αυτοί που τώρα τους παρακαλά να μην ανακοινώσουν την ανεξαρτητοποίηση τους ή την αποχώρηση τους ... τότε θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.