Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Γιώργος Καδής - Γιατι αποχωρώ από την Συμμαχία Σερραίων

 


 

 

 

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να  αποχωρήσει από την παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων . Ανέπτυξε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καδης . Ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ .

Ο κ Καδης ανέφερε οτι η ρήξη με τον δήμαρχο επήλθε όταν αποφασίστηκε τα χρήματα που προοριζόταν για το γήπεδο Σκουτάρεως να χρησιμοποιηθούν για το κλειστό κολυμβητήριο . Ο πρώην αντιδήμαρχος σημείωσε οτι όταν λήφθηκε η απόφαση ήταν σωστή γιατι θα χανόταν τα χρήματα. Αλλά ο δήμαρχος ουδέποτε υλοποίησε την δέσμευση του οτι το έργο στο Σκούταρι θα γινόταν μεταγενέστερα.

Κατηγόρησε τον δήμαρχο για συγκεντρωτισμό , τόνισε οτι ειδικά στα χωριά δεν έγινε ουτε ένα έργο .Ενω απαντώντας στις φήμες οτι ο λόγος που αποχώρησε είναι γιατι παύθηκε από αντιδήμαρχος .Αποκάλυψε οτι πριν από λίγο καιρώ ο δήμαρχος του πρότεινε να αναλάβει την αντιδημαρχία καθαριότητας την οποία αρνήθηκε .Κλείνοντας αποκάλυψε οτι εντος της Συμμαχίας υπάρχουν πολλα ζητήματα συνοχής .Αναφέροντας οτι υπάρχει κόντρα του δημάρχου με την κ Παλάζη ενω και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που διοικεί ο δήμαρχος

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

2 σχόλια:

  1. Ας μας πει κάποιος εκ των "συμμάχων" το έργα έκανε ο Χρυσάφης στο Σκούταρι ή στα χωριά; Δεν φταίει ο Καδής, αυτή είναι η αλήθεια. Και λίγα είπε. Και κακώς βγήκε ο Χαλκιόπουλος να τον διαψεύσει. Αν ήθελε ας έβγαινε ο Δήμαρχος. Γιατί έβαλε εκπρόσωπο τύπου; Και αν είναι τόσο καλός ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, γιατί αντί να γράφει αυτός τα δελτία τύπου της ΔΕΥΑΣ πληρώνουν έναν ακόμη να κάθεσαι και να το "παίζει" δημοσιογράφος και γραφείο τύπου; Αυτός εξάλλου κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας δωρεάν στα ΜΜΕ. Δημαρχε πες τους δικούς σου, να μην τον προκαλούν πολύ πολύ το Γιώργο, γιατί θα πει και τα άλλα που ξέρει και δεν είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καδης είπε αλήθειες. Δυστυχώς δεν έχουν το πολιτικό σθένος και το ήθος να πούνε τις αλήθειες αυτές και άλλοι δημοτικοί συμβουλοι του Χρυσάφη. Λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.