Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

¨¨Χειρουργικο ¨¨¨το χτύπημα Θόδωρε


 

 

 

 

 Την συγκέντρωση της Συμμαχίας Σερραίων σχολίασε  ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θόδωρος Ελιόγλου  κατά την διάρκεια της παρέμβασης του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ .Ο κ Ελιόγλου ανέφερε οτι σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν στελέχη των Συμμάχων ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν κοντά στους 600 με 700  αλλά σημείωσε οτι από αυτους  οι 150Χ2 ήταν  οι υποψήφιοι της Συμμαχίας και υπήρχε και ένας μεγάλος αριθμός επισήμων και ημιεπίσημων . Ενω εξέφρασε τον προβληματισμό του αν θα πρέπει να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους όταν ο κορονοιος καραδοκεί .Ενώ όπως είπε παρατήρησε δεν υπήρχαν στην αίθουσα αντισηπτικά .

Χειρούργος είναι στα ¨¨χτυπήματα ¨¨ ο Θόδωρος οφείλουμε να το παραδεχθούμε

4 σχόλια:

  1. Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο αλλά σε καμία στιγμή δεν βλέπω τον ίδιο τον να φοράει μάσκα. Να εδώ, τον βλέπω να φοράει καπέλο στο κεφάλι και να ασπάζεται τον κ.Χρυσάφη μετά την ομιλία του αλλά μάσκα δεν τον βλέπω να φορά στο πρόσωπο. Όντως ενεδρεύει ο Covid . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες από τούς πρώτους ήταν που πήγε να χαιρετήσει

      Διαγραφή
  2. Αν θέλει ο Πολίτης να έχει διάρκεια να σταματήσει να θεωρεί τους Σερραίους αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θόδωρε sos. Το χάνουμε το παλικάρι. Χάνουμε τον συνεταίρο του Πάτση. Χάνουμε τον ευεργέτη μας. Θόδωρε κάνε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.