Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Αφροδίτη Σταμπουλη : Μιλάμε με όλους τους υποψηφίους δημάρχους

 


 

 

 

Απάντηση στην ανάρτηση μας για την συνάντηση με την Βαρβάρα Μητλιάγκα .Δίνει η πρώην βουλευτρια Αφροδίτη Σταμπουλη, η οποία αποκαλύπτει οτι ομάδα του Σύριζα , συναντήθηκε με την Αριάδνη Παπαφωτιου , την ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ,την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων  και φυσικά με την κ Μητλιάγκα .Βεβαια η κ Σταμπουλη  ξεκαθαρίζει οτι δεν πρόκειται να συναντηθούν με τον κ Τσιμερικα αφού αποκλείει τους δεξιούς υποψηφίους

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι εκπροσώπησαν την Δημοτικη Πρωτοβουλια Σερραίων και ποιος ή ποιοι την ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ καθώς ο κ Γεωργουλας εδώ και μήνες έχει δηλώσει οτι αποσύρεται

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

Σύμφωνα με την απόφαση της οργάνωσης μελών Σερρών, που συνεδρίασε στο Γαλαξία στις 7/12, συστάθηκε ομάδα εργασίας τοπικής αυτοδιοίκησης με αντικείμενο το συντονισμό της δράσης του κόμματος για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

 Επίσης αποφασίστηκε ότι η ομάδα αναλαμβάνει διερευνητικές επαφές με τα κόμματα που λειτουργούν στις Σέρρες, πλην δεξιών-ακροδεξιών, και με όλες τις αντιπολιτευόμενες δημοτικές κινήσεις που κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές, για να πληροφορηθεί τις προθέσεις τους ως προς τη συμμετοχή τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές και ως προς τη συνεργασία με μέλη της ΟΜ Σερρών ή με δημοτική κίνηση της ΟΜ Σερρών εφ’ όσον αυτή δημιουργηθεί.

 Για το σκοπό αυτό να συνταχθεί ένα κείμενο αρχών με βάση το οποίο θα εκτιμάται κατά πόσον η συνεργασία αυτή είναι κατ’ αρχήν δυνατή ή αδύνατη. Τα αποτελέσματα των επαφών να παρουσιαστούν στην επόμενη συνέλευση της ΟΜ η οποία, ως μόνη αρμόδια από το καταστατικό θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις σε εύλογο χρόνο. 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν από τους Δαμπάλη Γιώργο, Μπάτη Αναστασία, Σταμπουλή Αφροδίτη, Τριανταφύλλου Χρυσάφη και Παπαδημητρίου Μαρία οι εξής συναντήσεις: 

 Με ΣΕΡΡ.Α.Σ (Φωτιάδης- Μητλιάγκα- Παπαδόπουλος) 23/12/22 

Με Διάβαση Πεζών 27/12/22

 Με Πρωτοβουλία Σερραίων 29/12/22 

Με Δύναμη Σερραίων 2/1/23

 Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και όλοι παραδέχθηκαν την δυναμική που έχει αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησαν αποδεκτό το κείμενο αρχών και δήλωσαν ανοιχτοί κατ’ αρχήν σε διάφορες μορφές συνεργασίας ή στήριξης. 

 Αποκλείσαμε τα δεξιά και ακροδεξιά κ ό μ μ α τ α , δεν κάνουμε έλεγχο ιδεολογίας στα ανεξάρτητα δημοτικά σχήματα. Ο κ. Τσιμερίκας απλώς δεν είχε ανακοινώσει μέχρι την τελευταία συνεδρίαση της ομάδας εργασίας μας στις 4/1/23. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη στις 11/1/23

5 σχόλια:

  1. Άλλο πάλι και τούτο.το 3%των Σερρών που πατώνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές εσαεί,ξετσουτσουνησε και βάζει όρους.Αν δεν ήταν το αβολευτο ΠΑΣΟΚ θα βολοδερνατε ακόμη.καο που είσαι Αφρο σύντομα στις εκλογές θα συμπορευτειτε με τον μπλέ σφυριζα και τον αλοιφοπωλητη.Γιαυτο κρυβε λόγια θα εκτεθείς.Οχι ότι θα ντραπεις αλλά ετσι για το γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πάλι δίνετε αυθαίρετες προεκτάσεις σε όσα ανέφερα: Αποκλείσαμε τα δεξιά και ακροδεξιά κ ό μ μ α τ α , δεν κάνουμε έλεγχο ιδεολογίας στα ανεξάρτητα δημοτικά σχήματα. Ο κ. Τσιμερίκας απλώς δεν είχε ανακοινώσει μέχρι την τελευταία συνεδρίαση της ομάδας εργασίας μας στις 4/1/23. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη στις 11/1/23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ερωτήσεις είναι.
    Ποιος σας όρισε επιτροπή?
    Εχει συνεδριάσει η Ο.Β. της πόλης των Σερρών?
    Αυτά τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια με τους αποκλεισμούς μόνο ιδεοληπτικοί μπορούν να τα κάνουν, και είχα πάντοτε τους δεξιούς ως ιδεοληπτικούς.
    Την Μητλιάγκα την συναντήσατε ως υποψήφια δήμαρχο, της οποίας ο πατέρας βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ νύχτα μέρα.
    Τελικά πάσχετε περισσότερο από όσο φαίνεται, ιδιαίτερα εσύ Αφροδίτη, που έκανες μια βουλευτική θητεία, άοσμη, άχρωμη, μονοθεματική, που τελικά έκανε κακό στον χώρο, έβαλες τα θεμέλια να βγει ο βουλευτής ο life style Αβραμάκης.
    Οπότε συγκεντρωθείτε και καταλάβετε ότι δεν είστε οι δυο τρείς που κάνατε του κεφαλιού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίζω αβράμακη για υποψήφιο δήμαρχο μιας και θα τις χάσει τις εκλογές ή από φωτιάδη ή απο δερμετζή. Οπότε η αφροδίτη να χει και στα δημοτικά και έναν δικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαυτό θα είστε εκεί που είστε,παλιές αντίληψης, στα δημοτικά δεν έχει σημασία αριστερός δεξιός ψηφίζεις με άλλο σκεπτικό, αυτό από κάποιον που σας ψηφίζει καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.