Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Θέλουν Ακη Τρέντσιο ή Κώστα Καρπουχτση για υποψήφιο δήμαρχο

 


 

 

 

 

Σοβαρά έως πολύ σοβαρά αντιμετωπίζουν  τις επερχόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές στον δήμο Σερρών στην Σερραικη Συριζαιικη πολυκατοικία .Καθώς θέλουν διακαώς να υπάρξει ισχυρό  αποτύπωμα του κόμματος .

Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των συντρόφων. Είναι του δικηγόρου και πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ακη Τρέντσιου .Στην λογική μιας υποψηφιότητας πέραν του Σύριζα που θα μπορέσει να συσπειρώσει δυνάμεις από την ευρύτερη κεντροαριστερά. Ένα δευτερο όνομα που ακούγεται τελευταία είναι αυτό του Κώστα Καρπουχτση . Ο οποίος στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην πρώτη ενασχόληση με τα του Σύριζα  .Κατετάγη πρώτος στον δήμο Σερρών λαμβάνοντας 2.686 ψήφους δείχνοντας οτι διατηρεί ισχυρά ερείσματα στην πόλη και στον δήμο. Τα οποία έχουν γίνει μεγαλύτερα στα τρια χρόνια που πέρασαν .Βέβαια ο κ Καρπουχτσης προς το παρόν δεν συζητά καν το ενδεχόμενο αφού όπως έχει ξεκαθαρίσει στόχος του είναι οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Όπου έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι αυτό που θα καταλάβει την έδρα στο κοινοβούλιο

1 σχόλιο:

  1. Μεγαλη μπαλα ο Καρπου υπ. Βουλευτης και Δημαρχος ταυτιχρονα. Βεβαια η μεγαλη του ελπιδα ειναι οι ευρωεκλογες με λιστα εκει θα τον βαλουν κεντρικα και θα βγει επιτελους καπου που τοσο θελει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.