Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Τετ-α-τετ Κασσελάκη με Γεροβασίλη μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση

 




«Καπάκι» από τη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή.

Ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο πλαίσιο που έχει περιγράψει για τακτικές συναντήσεις με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια σειρά από τετ-α-τετ με βουλευτές, στο φόντο της χθεσινής (23/7) θυελλώδους συνεδρίασης -όπως εξελίχθηκε- της ΚΟΕΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε ήταν με την Όλγα Γεροβασίλη με την κατ’ ίδιαν συνομιλία τους να κρατά παραπάνω από μισή ώρα.

Σημειώνεται πως Κασσελάκης και Γεροβασίλη συνομίλησαν και χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της ΚΟΕΣ που «σημαδεύτηκε» από την «έκρηξη» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση από τη διαδικτυακή συνεδρίαση στελεχών της ΚΟΕΣ, μεταξύ των οποίων και της Όλγας Γεροβασίλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει συναντηθεί ήδη με την Μαρίνα Κοντοτόλη, την Καλλιόπη Βέττα, τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο, την Ράνια Θρασκιά, τον Γιώργο Παπαηλιού και τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιώργο Γαβρήλο και τον Χρήστο Γιαννούλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και αύριο (25/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συναντήσεις με βουλευτές του κόμματος. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.