Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Πανσερραϊκός : Κατέβηκε απο το βουνό…και ψάχνει 4 παίκτες απο το πάνω ράφι

 




Τα «λιοντάρια» επέστρεψαν στην βάση τους, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας, στα 3-5 Πηγάδια. Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του, έμειναν ευχαριστημένοι απο τις προσπάθειες των παικτών της αποστολής και συνεχίζουν δυναμικά στο μοντάρισμα του νέου Πανσερραϊκού.

Με τα περισσότερα κομμάτια του παζλ να είναι συμπληρωμένα ο Πανσερραϊκός, προετοιμάστηκε δυνατά τις τελευταίες 15 ημέρες στο βουνό και πλέον θα μπει σε τροχιά φιλικών αγώνων, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του αγωνιστικό πρόσωπο στους φιλάθλους του, με πρόβα τζενεράλε το φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου.

Οι «κόκκινοι» απο την μέση και μπροστά είναι γεμάτοι, με το επιθετικό δίδυμο των Άλεξιτς και Μπετανκόρ να είναι απο τα πιο ποιοτικά στην Super League, μέχρι στιγμής. Στα άκρα με τις προσθήκες των Σαλαζάρ, Κά και Ντέλετιτς, συν τους υπερ-ταλαντούχους και ψημένους πλέον Σερραίους, Σοφιανό και Μασκανάκη, η Σερραϊκή ομάδα, μοιάζει να μην αντιμετωπίσει κανένα θέμα, είτε στην δημιουργία, είτε στο σκοράρισμα απο τους παίκτες στις πτέρυγες της.

Στην αμυντική γραμμή, με Διαμαντή, Μπέργκστρομ, Χαντάκια και τον πολύπειρο Καρασαλίδη η ομάδα διαθέτει εμπειρία και παίκτες με διαφορετικές αρετές, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε άμυνα, ενώ εξετάζεται και η απόκτηση μιας ακόμη λύσης επιπέδου. Στα ακραία μπακ, υπάρχει κενό, αφού οι βασικοί πέρυσι, Δεληγιαννίδης και Πεταυράκης, έχουν μείνει μόνοι τους, με την διοίκηση να είναι σε συζητήσεις με παίκτες απο σπουδαίες συλλόγους, ώστε να κλείσει και τα μετόπισθεν.

Στους τερματοφύλακες με τους Έλληνες Κατσίκα και Τσομπανίδη η θέση είναι καλυμμένη με πολύ ταλέντο, ενώ με την ενίσχυση του Γκουγκεσασβίλη απο την Καραμπάκ, ο Πανσερραϊκός θα κάνει και πάλι την έκπληξη κάτω απο τα δοκάρια.

Στην μεσαία γραμμή ο Πανσερραϊκός, διαθέτει τον Στάϊκο στην θέση 8, που έδωσε πολύτιμες λύσεις και γκολ πέρυσι, πήρε τον ταλαντούχο Λιάσο για εξάρι και στην θέση 10 έχει την πολυτέλεια των Χατζηστραβού και Τομάς. Ο Τάσος Παπάζογλου ψάχνει κάτι εξαιρετικό για τα χαφ, όπως αποδείχτηκε ο Ουάρντα στο δεύτερο μισό της σεζόν, προκειμένου τα «λιοντάρια», να ξεχωρίσουν και στον άξονα.

Ευχαριστημένος είναι και ο Μιχάλης Γρηγορίου, απο την μέχρι τώρα ενίσχυση της ομάδας και περιμένει τις τελικές πινελιές προκείμενου, να μπει στο κομμάτι της τακτικής και ο Πανσερραϊκός να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχει δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ και Άρη.

 

 https://serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.