Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις :Μετά από… Δημοσκόπηση Κλειστά τα Εμπορικά στις Σέρρες Τρίτη & Παρασκευή απόγευμα

 




Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, ο οποίος αναφέρει ως αιτία τον παρατεταμένο… καύσωνα …προεξοφλεί δε ότι αυτός θα διαρκέσει μέχρι στις …19 Αυγούστου!

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από αίτημα και συλλογή υπογραφών των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Σερρών διεξήχθηκε έρευνα (δημοσκόπηση) με ένα και μόνο θέμα :

Το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω παρατεταμένου καύσωνα τα απογεύματα της Τρίτης και της Παρασκευής και το άνοιγμα αυτών μόνο τα απογεύματα της Πέμπτης.

Σεβόμενοι τα αποτελέσματα της έρευνας που ξεπέρασε το 80% προχωράμε στην εφαρμογή του .

Θα σας μοιράσουμε το νέο θερινό ωράριο που θα ισχύει από 19 Ιουλίου έως 19 Αυγούστου .

Η ενημέρωση των πελατών μας είναι ευθύνη όλων μας και προτρέπουμε στους εμπόρους να τοποθετήσουν σε εμφανή σημείο το θερινό ωράριο προς αποφυγή παρερμηνεύσεων .

Θα ανεβεί στην σελίδα μας στο facebook για όποιους επιθυμούν να το τοποθετήσουν.

Η Πρόεδρος

Μηλίγκα Κυριακή

Ο Γ.Γραμματέας

Χανλής Αλέξιος

Σ.Σ. Τωρα αν ο Καύσωνας είναι η αιτία για την υποτονική κίνηση των Εμπορικών καταστημάτων, και όχι η οικονομική δυσπραγία ή για άλλους οι τιμές των καταστημάτων, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους εμπόρους και την διοίκησή τους. Μην ακούσουμε διαμαρτυρίες πως το αγοραστικό κοινό στρέφεται προς τα Πολυκαταστήματα, που προφανώς και δεν θα ακολουθήσουν το ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου.

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.