Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ.Χρυσάφη

 


 

 Κείμενο - Πασχάλης Τόσιος

Παρακολούθησα το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και την προσπάθεια του αμετανόητου κ . Χρυσάφη ακολουθούμενο σε πρακτική και ύφος από την κ. Πάνου ,να μετατρέψουν για άλλη μια φορά την συνεδρίαση σε ρωμαϊκή αρένα .
Πολύ φοβάμαι πως ο κ .Χρυσάφης και η κ. Πάνου δεν γνωρίζουν την παροιμία " στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" , γιατί αν το γνώριζαν θα ήτανε πολύ πιο εγκρατείς .
Ωστόσο,επειδή δεν είμαστε όλοι επιλήσμονες ή ράθυμοι ως προς την αξιολόγηση της κάκιστης θητείας Χρυσάφη στην διοίκηση του Δήμου . Ίσως θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε μια παράθεση των έργων και των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο που εμφανίζουν ως σύνδρομο τα μέλη της παράταξης Χρυσάφη ( ευτυχώς όχι όλοι ) είναι η παντελής απουσία αυτοκριτικής για τον τρόπο και την ποιότητα διοίκησης που άσκησαν οι ίδιοι και ενώ θα έπρεπε αυτό ως στοιχείο να τους προβληματίσει ιδιαίτερα, αυτοί επιδίδονται σε μια φθηνή και λαϊκίστικη αντιπολητευση ,λες και αυτοί δεν ήταν που διοικούσαν για τέσσερα χρόνια με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα τον Δήμο .
Εδώ ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσει και η νέα δημοτική αρχή και ειδικά η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα την επιλογή να μην δώσει στην δημοσιότητα τα ευρήματα κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης της προηγούμενης διοίκησης.
Κάλιο αργά παρά ποτέ , διότι όπως φαίνεται η δημοτική παράταξη και ο ίδιος ο κ . Χρυσάφης δεν έχουν μέχρι σήμερα κατανοήσει τους λόγους που ο Σερραικος λαός τους έδειξε την πόρτα της εξόδου . Όπως επίσης φαίνεται δεν κατανοούν ούτε την νέα φιλοσοφία διοίκησης και τον πολιτικό πολιτισμό που διέπει την συμπεριφορά της νέας Δημάρχου , με αποτέλεσμα να εχουν αποθρασυνθεί και να νομίζουν πως μπορούν να κουνούν ακόμη και το δάχτυλο .
Για μας τους γνωριζοντες μετά από πολυετές ρεπορτάζ και αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της διοίκησης Χρυσάφη ,μια διοίκησης που το πάθημα φαίνεται πως δεν της έχει γίνει μάθημα πρέπει να ισχύσει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός " Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του "
Πασχάλης θ. Τόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.