Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ρουσφέτι η μεταφορά της λαϊκής ???

 


 

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της δημοτικής αρχής για την  μεταφορά της λαϊκής σε άλλο χώρο .Αυτό προκύπτει από τα όσα είπαν ο αντιδήμαρχος κ Μιχτσόγλου και η δήμαρχος κ Μητλιαγκα απαντώντας στο ερώτημα του  πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη .Τοσο ο αντιδήμαρχος οσο και η δήμαρχος επικαλέστηκαν μια σειρά προβλημάτων που δημιουργούνται .Τα οποία αν  και δημοτικοί σύμβουλοι τα προηγούμενα τέσσερα χρονια δεν τα ήξεραν και έπρεπε να γίνουν δημοτικη αρχη για να τα ανακαλύψουν .Επίσης στο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης των ΕΝΤΟΣ δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στην λαικη .

Αυτη η ξαφνική αγωνία της δημοτικής αρχής για την λαϊκή όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος πηγάζει από αίτημα κατοίκων των περιοχών οπου γίνεται η λαϊκή και θέλουν να φύγει. Εξάλλου μια προσεκτικη ανάγνωση των όσων ειπε η κ Μητλιαγκα. Παραπέμπουν στην επιχειρηματολογία όσων  εδώ και χρονια δεν θέλουν την λαϊκή στην συγκεκριμένη περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.