Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Δύο ερωτήματα για τον Βασίλη Τερζή


 

 

 Για να μπούμε και στην ουσία των πεπραγμένων της θητείας του κ Τερζη ως δημοτικου συμβούλου 2019 -2023 )

Να κάνουμε δυο ερωτήματα

1. Ο Τερζης ζητουσε επίμονα τα πορίσματα του δημοσιονομικού ελέγχου για τα πεπραγμένα της ΚΕΔΗΣ . Όταν η δημοτική αρχη των Συμμάχων τον Φεβρουάριο του 2023 έθεσε υπόψιν όλων των δημοτικών συμβούλων τα πορίσματα . Ο Τερζης όπως το πήρε έτσι το ξέχασε ,Κρυπτομενος πίσω από την θέση οτι είναι απόρρητο γιατι έχει προσωπικά δεδομένα . Ούτε μια αναφορά του για το πόσοι ( χωρίς ονόματα ) κακώς ελάμβαναν για χρόνια επιδόματα και ποια ήταν η συνολική Ζημιά της ΚΕΔΗΣ 

Ο κ Τερζης δεν αντέδρασε ούτε οταν το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ πήρε απόφαση να προχωρήσει σε γενναίο κούρεμα των οφειλών .

2. Ο κ Τερζης θητευσε στην ΚΕΔΗΣ ως πρόεδρος περίπου 2.5 χρονια η κ Παλάζη 3,5 χρονια

Και οι δύο ειναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν μπορούσαν να λαμβάνουν την μηνιαια αποζημίωση για την άσκηση των καθηκόντων του προέδρου .

Η κ Παλαζη υποχρεώθηκε να επιστρέψει τα χρήματα .

Ο κ Τερζης αν και κατά την διάρκεια της θητείας του δεν έλαβε την αποζημίωση .Το 2019 προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας τα χρήματα για τους μήνες της θητείας του ως πρόεδρος .Μάλιστα το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ με πρόεδρο της κ Παλάζη τον στήριξε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα ο κ Τερζης να λάβει κοντά στις 20.000 , ενω η ΚΕΔΗΣ του πλήρωσε και τα δικαστικά έξοδα  .

Τώρα πως γίνεται για τον έναν δημόσιο υπάλληλο  να ισχύει η υπαγόρευση και για τον άλλο οχι .Θα ήταν χρήσιμο να μας το εξηγήσει ο κ Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.