Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Δήμος Αμφίπολης : Νόμος ειναι ..το δίκιο του δημότη

 


 

 Αποτροπιασμό, οργή και θλίψη προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε ο κ. Γαβριήλ Παπαδόπουλος, σε περιοχή της τοπικής κοινότητας Νέας Μπάφρας, του Δήμου Αμφίπολης.

Στρώματα, μπάζα, χόρτα και σκουπίδια «συνθέτουν» ένα «σκηνικό» απόλυτου αποτροπιασμού και μάλιστα σε μία απόσταση που βρίσκεται μια «ανάσα» από τα σπίτια του χωριού.

Όπως ανέφερε ο κ. Γαβριήλ Παπαδόπουλος, την προηγούμενη τετραετία στο συγκεκριμένο σημείο εκδηλώθηκε τρεις φορές πυρκαγιά, με την τραγική κατάσταση να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που διανύουμε την αντιπυρική περίοδο, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί «βραδυφλεγή», αλλά και υγειονομική «βόμβα».

Ωστόσο η δημοτική αρχή Αμφίπολης δεν φαίνεται να… ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα, καθώς δεν έχει πράξει το παραμικρό για τον καθαρισμό του χώρου, με τον κ. Παπαδόπουλο να επισημαίνει ότι τόσο ο Δήμος, όσο και ο ίδιος ο Δήμαρχος Στέργιος Φραστανλής έχουν ενημερωθεί πολλές φορές για το θέμα.«Τη στιγμή που επιβάλλονται πρόστιμα στους ιδιώτες, στους πολίτες, σε περίπτωση που δεν καθαρίσουν τα οικόπεδά τους, στο Δήμο ποιος θα επιβάλλει πρόστιμο για την κατάσταση αυτή;» αναρωτήθηκε ο κ. Γαβριήλ Παπαδόπουλος.

 https://infonews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.