Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨Φουσκα ¨¨ το νέο κολυμβητήριο - προπονητήριο ????

 


 

Φούσκα χαρακτήρισε ( ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Χρυσάφης  ) την εξαγγελία της δημοτικής αρχής για την κατασκευη νέου κολυμβητηρίου προπονητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας . Ο πρώην δήμαρχος κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε αποκάλυψε οτι η μελέτη ( που ειναι δωρεά ) για το κολυμβητήριο δεν υπάρχει .Αφού όπως τόνισε εδώ και ένα μήνα οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του που  ειναι μέλη της δημοτικής επιτροπής  έχουν ζητήσει  επανειλημμένως να τους δοθεί και η δημοτική αρχη κωφεύει. Πως μπορεί να υποβληθεί πρόταση για χρηματοδότηση χωρείς να υπάρχει μελέτη του έργου αναρωτήθηκε ο κ Χρυσαφης. Ο οποίος κάλεσε την δήμαρχο να τοποθετηθεί για το θέμα και να ενημερώσει τους δημοτες

1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος Χρυσάφης θα μας πει επιτέλους, γιατί άφησε να χαθούν τα έτοιμα 2 εκ.ευρω που βρήκε για το παλιό κολυμβητήριο και επίσης γιατί δεν αξιοποίησε τα έτοιμα 5,5 εκ.ευρω που βρήκε για το κολυμβητήριο της Ομόνοιας συν τα 900.000 που του έδωσε ο Καραμανλής; Κύριε Χρυσάφη κάνατε μεγάλη ζημιά στην κολύμβηση στις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.