Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Άρωμα κομματισμού στην υπόθεση της πρόσληψης δικηγόρου ??????

 


 

 Παρακολουθήσαμε τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής , σχετικά με το θέμα της πρόσληψης νομικού συνεργάτη στο Δήμο Σερρών.

Ακούσαμε τον τωρινό νομικό συνεργάτη του Δήμου, ο οποίος προέβη σε νέα γνωμάτευση για το θέμα εντελώς αντίθετη από  την γνωμάτευση του προ οκτώ μηνών, να δηλώνει ότι η δεύτερη είναι η κανονική του θέση ενώ η πρώτη ήταν προϊόν πίεσης από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κ.κ. Μισιρλή, Χρυσανθίδη, Χράπα οι οποίοι τόνισαν ότι είναι ανεπίτρεπτο να λέγονται, με τόση ελαφρότητα, τέτοια πράγματα σε συνεδρίαση δημοτικού οργάνου και εισηγήθηκαν να παραπεμφθεί η υπόθεση στα αρμόδια δικαστήρια και αυτά να αποφανθούν για το σύννομο ή μη της πρόσληψης.

Χωρίς να μένουμε στο νομικό ζήτημα – παρέστη στη συνεδρίαση και η ενδιαφερόμενη δικηγόρος, η οποία κατέθεσε την άποψή της-  είναι φανερό ότι πρόκειται για υπόθεση με έντονο κομματικό χρωματισμό.

Επισημάναμε και άλλη φορά ανάλογα περιστατικά. Και έχουμε την γνώμη ότι με πολύ κακό τρόπο ξεκίνησε τη θητεία της η νέα δήμαρχος Βάρβαρα Μητλιάγκα.

Αν συγκεκριμένες συγκυρίες έφεραν στο δημαρχιακό θώκο την κυρία Μητλιάγκα, είναι προς όφελος και της ίδιας να μην συμπεριφέρεται με έναν τρόπο εκπόρθησης κάποιου κάστρου το οποίο φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε κομματικό βιότοπο.

Και σε κάθε περίπτωση πρέπει να απεξαρτηθεί από την επαγγελματική ιδιότητα της δικηγόρου και όσα γραμμάτια την συνοδεύουν.

Ψυχραιμία Παιδιά!!!

Δ.Ν.

https://sertharros.gr 

9 σχόλια:

  1. Κύριε Νάτσιο, είναι γνωστό ότι δεν συμπαθείτε την κα Μητλιάγκα. Το κομματικό άρωμα στην όλη ιστορία είναι η κα Μπάτζιου. Σας αρέσει δεν σας αρέσει. Στελεχάρα της ΝΔ που ψάχνει να βολευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και δεν μου λέτε αγαπητέ κομματικά ανεξάρτητε, γιατί κανείς δεν έκανε ένσταση για την θέση της Μπάντζιου. Δηλαδή οι συνυποψήφιοι της δεν είδαν αν είναι ή όχι φωτογραφική η προκήρυξη, οι οποίοι θεωρητικά είχαν και προσόντα να καταλάβουν την θέση, και την είδε την φωτογραφική διάταξη ο Αμαξόπουλος (μόνιμος υπάλληλος του Δήμου με μόνο έναν τίτλο σπουδών) και η Μπάρμπαρα...κάντε μας τη χάρη, ήμαρτον

      Διαγραφή
  2. Κύριε Νατσιο Δημήτρη τα βλέπεις όλα κομματικά, γιατί εσύ είσαι πολύ κομματικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή για να καταλάβω. Πήρε ο χρυσαφης φωτογραφικά και κομματικά την εν λόγω κυρία και φταίει η βαρβαρα που το ακυρώνει διότι ήταν φωτογραφικό και κομματικό; Μήπως έχετε χάσει το μέτρο λίγο εκεί στη ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως τι το ακυρώνει; Δικαστής είναι;. Για κλάματα αλήθεια, νοημοσύνη μηδέν

      Διαγραφή
  4. Καλά την πήραν την νομιμότητα και την έκαναν χαρτί υγείας. Ρε πάτε καλά, διψασμένοι για εξουσία κάνετε το Δήμο τσιφλίκι σας; Εισαγγελέας για όλους! Τα παπαγαλάκια δω μέσα μπορούν να μας πιυν γιατί εν τέλει τα,μάζεψε η Δημοτική Αρχή;. Μη σπάσουν πολλά αβγά και σκιστεί κανένα καλσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απευθείας αναθέσεις υποθέσεων σε γραφεία των Αθηνών με αμοιβές εκατονταδων χιλιαδων ευρω. Οι Σερραίοι Δικηγόροι γιατί δεν αντιδρούν; Και απορείτε γιατί η Μπάτζιου επιλέχθηκε ως η ικανότερη και πολύ περισσότερο για ποιο λόγο να μη θέλει η Βαρβάρα να συνεργαστεί μαζί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι αυτογκόλ αυτό της Βαρβάρας...δεν την κόβω για καλή δικηγόρο. Έβαλε τον άλλο να κάνει μέσα σε 8 μήνες αντπιθετη εισήγηση, τον καλεσε στην δημοτική επιτροπή και με τις μπούρδες τους εξέθεσε όλους...το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ - ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOCK
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 35 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΎΕΙ ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ .ΙΚΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Δ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ???????
    Ε ΠΡΟΕΔΡΕ ????????
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ????????
    ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.