Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Σέρρες: Κρύβουν κινδύνους ράμπες ΑμεΑ στο κέντρο της πόλης!

 



Οπως μας καταγγέλθηκε, και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, τρεις ράμπες ΑμεΑ στο κέντρο της πόλης των Σερρών (στις οδούς Π.Μελά & 29ης Ιουνίου) κρύβουν κινδύνους για την κυκλοφορία των ΑμεΑ, ειδικά γι’ αυτούς που κυκλοφορούν με αναπηρικά καροτσάκια.

Πρόσφατα μάλιστα στην συγκεκριμένη ραμπα, “σκάλωσε” η ρόδα από καρότσι και ανατράπηκε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο συμπολίτης μας!

0Διαβάσεις παγιδα 2024 05 16 19 43 27

Είναι που είναι σε οικτρή κατάσταση τα πεζοδρόμια, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, τουλάχιστον ας ελεγχθούν και επιδιορθωθούν όσες χρήζουν επισκευής.

Ο κ.Γιώργος Νυκτοπάτης, νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα και είχε ξεκινήσει ένα έργο συντήρησης και ανανακατασκευής των ραμπών ΑμεΑ.

Μπορεί οι ζημιές να φαντάζουν μηδαμινές για τους αρτιμελείς συμπολίτες μας, όμως κρύβουν κινδύνους για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας

 

 

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.