Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ή τα σπας ή τα κλωσσας

 


 

 Ο λαός κάθε φορά που γίνονται εκλογές δίνει την ψήφο του σε αυτούς και αυτές που πιστεύει οτι θα αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή του .

Από κει και πέρα ειναι στο χέρι αυτών που εκλέγονται για το τι θα κανουν και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του λαού .

Οι δρόμοι ειναι δυο  , ή σηκώνουν μανίκια και προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα .Πράγμα που σημαίνει οτι θα πρέπει να συγκρουστούν με κατεστημένα και να ¨¨λερωθούν ¨¨ και να τσαλακωθούν .

Η να τα αφήσουν όπως τα βρήκαν προσπαθώντας να ακροβατήσουν και να κρατήσουν τις ισορροπίες για να ειναι αρεστοί στο ¨¨γκουβέρνο ¨¨ .

Ο 2ος δρόμος ειναι και ο εύκολος , κάθε γιορτή , σχόλη και Σ/Κ βάζουν το κοστουμάκι  ή το ταγιερακι , τρέχουν από πανηγύρι σε εκδήλωση , απονέμουν κάνα δυο μετάλλια , δίνουν κάνα κύπελλο , ρίχνουν και δυο χορούς , αμέτρητες σελφι και όλα καλά και ανθηρά .Πιστεύοντας αφελώς οτι μπήκαν στην ελιτ , μην αντιλαμβανόμενοι οτι λειτουργούν ως ιπποκόμοι  και χρήσιμοι υπηρέτες της .Τους οποίους στις επόμενες εκλογές θα αλλάξει

2 σχόλια:

  1. Μήπως έχεις υπ' όψιν σου, με πόσα αβγά γίνεται ο γκαγκανάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο ακούς; Για σένα τα λέει αλλά λίγο ετεροχρονισμένα μιας και τις έχασες τις εκλογές. Ήρθες ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Στους Δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.