Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της αναστήλωσης του κτιρίου της κλειστής αγοράς στη Νιγρίτα

 





Τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της αναστήλωσης του κτιρίου της κλειστής αγοράς στη Νιγρίτα

Η σχετική ανάρτηση του π.Γεωργίου Κελεμπέκη:
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου, ημέρα που πανηγύριζε ο ιερός Ναός αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, μετά την πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία που ιερούργησε στον εορτάζοντα ιερό Ναό μας, ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των εργασιών της εκ βάθρων αναστηλώσεως, συντηρήσεως και αναδείξεως του εμβληματικού κτιρίου της κλειστής αγοράς στην κεντρική πλατεία Νιγρίτας, ιδιοκτησίας του ιερού Ναού μας.

 Παρόντες στην ακολουθία του Αγιασμού, μεταξύ άλλων, ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Π. Σπυρόπουλος, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Σερρών «ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.», η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Ευαν. Πλιάκου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτης, η Διευύντρια της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ., ο αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κελεμπέκης, ως Πρόεδρος του «Σωματείου Φίλων ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Νιγρίτης», μέλη του ως είρηται Σωματείου και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.

 Για την υλοποίηση του ως είρηται έργου, που αποτελεί έναν από τους ευγενείς οραματισμούς της Σερραϊκής Εκκλησίας, αλλά και του συνόλου της κοινωνίας της επαρχίας Βισαλτίας, η «ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.» ενέκρινε, κατόπιν σχετικού αιτήματος και ολοκληρωμένου φακέλλου των απαραιτήτων μελετών, την ένταξη του έργου στα επενδυτικά σχέδια δημοσίου χαρακτήρος του προγράμματος CLLD/LEADER, ΠΑΑ 2014-2020, εξασφαλίζοντας παραλλήλως και την χρηματοδότηση του έργου, ύψους περίπου 600.000,00€.

Ο Σεβασμιώτατος, εμνημόνευσε, κατά λόγον δικαιοσύνης, όπως χαρακτηριστικώς εσημείωσε, των ονομάτων του Αντιπεριφερειάρχου Σερρών κ. Π. Σπυρόπουλου, της Δημάρχου Βισαλτίας κ. Ευαν. Πλιάκου και όλων εκείνων, που συνήργησαν αποτελεσματικώς για την υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού έργου.

 https://www.serrespost.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη οι υπάλληλοι της ΑΝΕΣΕΡ γιατί θα πρέπει να προβάλλονται τόσο πολύ σε κάθε φωτό? Είναι γνωστό ότι έχουν συγγενικούς δεσμούς με τον Πρόεδρο , οικογενειακή επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.