Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Απο την Εθνική Ελλάδος ...στην δήμαρχο κοινής αποδοχής

 



 

 Ένα κοινό έχουν η προηγούμενη και η τωρινή δημοτική αρχή .Ότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν , ξεκίνησαν τα σχέδια για τις επόμενες εκλογές .Οι Συμμαχοι με σύνθημα, ψηφοδέλτιο "" Εθνικής Ελλάδος "" τα βρήκαν με το καλημέρα με την παράταξη Φωτιάδη και στην πορεία των τεσσάρων χρόνων , προχώρησαν σε πλήθος μεταγραφών από τις παρατάξεις Φωτιάδη και Αγγελίδη .Βέβαια στην κάλπη το σχέδιο ναυάγησε αφού η πλειοψηφία των δημοτών το αποδοκίμασε. Οι ΕΝΤΟΣ έχουν άλλο πλάνο (και αυτό είναι ) να οικοδομήσουν το προφίλ μιας δημάρχου κοινής αποδοχής από όλο το πολιτικό φάσμα της Σερραϊκής κοινωνίας 

Το αν το καταφέρουν θα το δείξει η κάλπη του 2028 .Πάντως στην περίπτωση των Συμμάχων επιβεβαιώθηκε η ρήση του θυμόσοφου λαού.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει

1 σχόλιο:

  1. Αχ φίλοι μου του Serresbomb. Θα σας φάει το μαράζι. Δεν βγαίνουν έτσι 5 χρόνια. Αφήστε πίσω σας την ήττα των δημοτικών εκλογών και ξεκουραστείτε λιγο, για να μην πάθετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.