Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Συμμαχία Σερραίων : Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες

 



Από την επόμενη των δημοτικών  εκλογών υπάρχει μια παραφιλολογια για το ποιος ή ποιοι από την Συμμαχία θα προσπαθήσουν να προσχωρήσουν στην παράταξη της δημοτικής αρχής .

Ο σμπιρος που έχει άριστη εικόνα της κατάστασης , μου ψιθύρισε ότι αδίκως κάποιους προσπαθούν να ¨¨τους κρεμάσουν στα μανταλάκια ¨¨ .Γιατι άλλοι ειναι αυτοί που φλερτάρουν πολιτικά με τους ΕΝΤΟΣ .Και συναντήσεις ( πολλές ) έκαναν ,και σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται με κυβερνητικά στελέχη .


6 σχόλια:

  1. Σαν σύμμαχος θεωρώ ή ότι πρέπει να διαλυθεί η συμμαχία ή να έρθει ένας δυνατός αρχηγός με την στήριξη της βάσης. Ικανός, άξιος, να τον ενδιαφέρουν τα χωριά που είναι παρατημένα ΚΑΙ να μην τον ενδιαφέρει το δημόσιο χρήμα απλά μόνο να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του πολίτη.... Ειδάλλως το 2028 αν ξαναειναι Βαρβάρα - Χρυσάφης σημειώστε 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μην είσαι σύμμαχος εσύ!
      Ποιον δουλεύεις;

      Διαγραφή
    2. Εγώ γνωρίζω στέλεχος μέσα από τη συμμαχία που μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας .

      Διαγραφή
  2. Όσο συνεχίζει να υπάρχει Χρυσάφης και συμμαχία, δυστυχώς αυτά δουλεύουν υπέρ της Βαρβάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To 2028 είναι πολύ μακριά αλλά ήδη φαίνεται πως δεν θα υπάρχει Χρυσάφης και Συμμαχία. Όσογια την Βαρβάρα θα εύχονται οι Σερραίοι να μην είχε ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου ποτέ. ήδη τα δείγματα είναι απολύτως αρνητικά. το προκάτ κολυμβητήριο με την... δωρεάν μελέτη θα το ξεπληρώσει η σερραϊκή κοινωνία με μία επιπλέον δομή. Η κλειστή παρέα που έχει διαμορφωθεί και κάνει κουμάντο έχει φέρει σύννεφα ήδη πάνω από την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σύμμαχος και συμφωνώ πως η συμμαχία και ο επί κεφαλής κατά 99% δεν θα υπάρχουν στις επόμενες εκλογές. Αλλά αντικειμενικά μιλώντας όντως η καινούρια δημοτική αρχή είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Φυσικά αυτό είναι αρνητικό για την πόλη. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να βλέπαμε μια δημοτική αρχή με γνώση διάθεση και ικανότητες. Άλλα μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.