Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΝΟΔΕ Σερρών : Έκπληξη η παρουσια της Βανας Πλιάκου

 


 

 Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος ειναι επικεφαλης του προεκλογικου αγώνα της ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία

Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας, θα έχει συναντήσεις με γαλάζια αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, το απόγευμα.

Ο κ. Δένδιας προήδρευσε  σε σύσκεψη με πολλά στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία  του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και των προέδρων των δύο ΔΕΕΠ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των προέδρων των ΔΕΕΠ της Κεντρικής Μακεδονίας, και γαλάζιων δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας .

Σε ότι αφορά την Σερραικη γαλάζια πολυκατοικία Έκπληξή η παρουσία της δημάρχου Βισαλτίας κ Βάνας Πλιάκου που μεχρι χθες δεν είχε δώσει το παρον σε καμια εκδήλωση της ΝΔ

2 σχόλια:

  1. Στον Τράγιλο έπεσε μια κολώνα της ΔΕΗ γράψτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, μα τυχαία την στήριξαν τρεις βουλευτές της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.