Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Τα καλαντα του Λαζάρου στον δήμαρχο από τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

 




Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη τα παιδιά από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ηράκειας, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024. Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τα παιδιά μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Γκόγκα την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ζωή Μαρίγκου, τους Αντιδημάρχους κα Χαλκίδου, κ.κ. Παπαγεωργίου, Κοσμίδη και Αβραμίδη.
Ο Δήμαρχος δεν χάλασε το χατίρι στα παιδιά όταν του πρότειναν να καθίσουν στην καρέκλα του Δημάρχου για λίγο καθώς επίσης να βάλουν μουσική και να το διασκεδάσουν. Αίτημα που έγινε αμέσως δεκτό από τον Δήμαρχο, τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν , κεράστηκαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Ο στόχος όμως ήταν να επιδώσουν οι μαθητές στο Δήμαρχο ένα μέρος των δημιουργιών τους δραστηριοτήτων και να του ευχηθούν για τις εορτές του Πάσχα κάτι βέβαια που συγκίνησε ακόμη περισσότερο τον Δήμαρχο.
Οι μαθητές με τη συμπεριφορά και δράση τους έδειξαν πως:
 όταν υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, μπορούν να προσφέρουν διέξοδο στις δημιουργικές τους δραστηριότητες
 η Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουν να υλοποιούν Προγράμματα υποστήριξής τους
 η αποδοχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την κοινωνική τους ενσωμάτωση
 και τέλος, πως όλοι δικαιούμαστε ευκαιρίες στη ζωή χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς
Ο κ. Κοτσακιαχίδης υποσχέθηκε στα παιδιά και τους δασκάλους ότι το νέο έτος θα τους προμηθεύσει ένα μεγαλύτερο βανάκι για να γίνονται ακόμη πιο άνετα και ευχάριστα οι διαδρομές τους. Τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.