Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο στρατηγος της παράταξης Μαλλιαρα

 


 

Κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Σερρών θα στηθούν το Φθινόπωρο του 2024. Και στην παράταξη του προέδρου κ Μαλλιαρα αρχίζουν να προετοιμάζονται για την μάχη. Όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος επικεφαλης του προεκλογικου αγώνα της παράταξης του προέδρου έχει τεθεί ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΒΕΣ κ Γιαννάκης Δημήτρης.

ΥΓ:Ο σμπίρος ( αν και άσχετο ) μου θύμισε οτι ο κ Γιαννάκης ήταν και επικεφαλης της παράταξης των Συμμάχων στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές

4 σχόλια:

  1. Ψώνισε από σβέρκο ο Μαλλιαρας. Με Στρατηγό από τα Lidl! Η αποτυχία κοντοζυγώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επόμενος προεδρος είναι ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη τον ψάχνουν οι σύμβουλοι του Χρυσαφη . Μόνοι τους έτρεχαν δεύτερους τους έβγαλε ο συγκεκριμένος .Τον περνεις και έχεις σίγουρη ήττα στις εκλογές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του πεις του σμπιρου ότι ο λαός αγαπάει τον Θανάση γιατί δεν είναι λαμόγιο . Τα λαμόγια που στήριξε το γραφείο στις εκλογές είδες τι έπαθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.