Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Η κυρία του κυρίου και οι πινακίδες

 




 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 Ο κακός χαμός στο κέντρο της Λιμνουπολης έγινε ενα πρωινό του Φθινοπωρου. Σύμφωνα με το παραμύθι που μου διάβασε ο σμπίρος. Αστυνομικός της ειδικής υπηρεσίας της μυθικής χώρας  που ελέγχει την στάθμευση των οχημάτων. Αφαίρεσε τις πινακίδες οχήματος το οποίο οχι ήταν παράνομα παρκαρισμένο αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ώρα όμως που ο αστυνομικός αποχωρούσε από το σημείο του συμβάντος έγινε αντιληπτός  από την ιδιοκτήτρια του οχήματος. Η οποία χωρίς πολλά πολλά απαίτησε να τις επιστραφούν οι πινακίδες. Όταν ο αστυνομικός αρνήθηκε η κυρία με ύφος χιλίων καρδιναλίων τον ενημέρωσε οτι δεν ειναι η οποιαδήποτε άλλα ειναι η κυρία του κυρίου ( βλέπε ταγός της Λιμνουπολης ) και αν δεν θέλει να μπλέξει καλό θα ήταν να επιστρέψει τις πινακίδες και εκείνη με την μεγάλη καρδιά που έχει θα ξεχάσει το συμβάν . Ο αστυνομικός χωρίς να απαντήσει αποχώρησε αφήνοντας την κυρία σε έξαλλη κατάσταση να ωρύεται απειλώντας θεούς και δαίμονες. Λέγοντας οτι η αφαίρεση των πινακίδων ήταν σκόπιμη στα πλαίσια της πολιτικής δίωξης που ασκείται στον κύριο της κυρίας.

 

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.