Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος Σιντικης : Κάτι ξεχάσατε κ δήμαρχε

 


 

Αντιδράσεις από την πλευρα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η συναυλία του Πέτρου Γαιτανου. Τόσο για το κόστος ( 15.000 ευρώ ) όσο και για την επιλογή του χώρου ( Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου ) .Οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης έπιασαν τόπο αφού η δημοτική αρχή , άλλαξε τον χώρο και αντι του ναού , η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου .

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος κ Τάτσιος έσπευσε να πανηγυρίσει γιατι όπως γράφει πλημμύρισε ( από κόσμο ) η πλατεία και τα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ της πλατείας .Βέβαια το να γράψει δυο γραμμές κάνοντας την αυτοκριτική του και να παραδεχθεί οτι ήταν λάθος η απόφαση του να δοθεί η συναυλία στον κλειστό χώρο ενός ναού. Και οτι είχε δίκιο η αντιπολίτευση μάλλον ειναι δύσκολο 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ"!
...από τις ποιοτικότερες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο Σιδηρόκαστρο!
Ο Πέτρος Γαϊτάνος μάγεψε με την φωνή του το πλήθος που γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία Ελευθερίας του Σιδηροκάστρου! Ερμήνευσε εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας συνοδευόμενος από τους καλύτερους ιεροψάλτες της Θεσσαλονίκης. Η "ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ" αποτελεί μια εξαιρετική και ιδιαίτερα ποιοτική παραγωγή που συνδυάζει εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας και αφήγηση του Θείου Δράματος!
Η εκδήλωση ήταν μέρος των επετειακών εκδηλώσεων 1941 - Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ και αφιερώθηκε στην μνήμη των υπερασπιστών των Οχυρών για το Πάσχα του 1941...το Πάσχα που δεν γιορτάστηκε πότε!
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά αξιοποιήθηκε και αναδείχθηκε ο χώρος του πάρκου της πλατείας, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων που "αγκάλιασε" ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ της πλατείας! Εκτός από τα 800 καθίσματα που τοποθετήθηκαν στο πάρκο γέμισαν ασφυκτικά ΟΛΑ τα καταστήματα, καθώς από παντού μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση!
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ηράκλειας κ.Κλεανθης Κοτσαχιακιδης συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ηράκλειας!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου η "διαφορετική" συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ!

1 σχόλιο:

  1. Από τις ποιοτικότερες και από τις ακριβότερες ξέχασε να πει ο σεβασμιώτατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.