Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Χρήστος Καπετάνιος ¨¨τους έπιασε στον ύπνο ¨¨

 


 

 Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να υποβαθμίσουν τα όσα έλαβαν χώρα με την  υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του εμπορικού συλλόγου Σερρών Χρήστου Καπετάνιου για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη . Η διαπίστωση ειναι  ότι ο κ Καπετάνιος  τους έπιασε στον ύπνο .

Αφήνοντας  "πολιτικά εκτεθειμένο"" το σύνολο του πολιτικού προσωπικού  του δήμου Σερρών 

Χρειάστηκαν δύο και τρεις ερμηνείες του νόμου ώστε να θεωρηθεί εκπρόθεσμη  η υποψηφιότητα του.Η οποία λίγες ώρες πριν ήταν νόμιμη  , εμπρόθεσμη και πρωτοκολλήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου .  

Το πόσο σίγουροι ειναι για την ορθότητα της απόφασης το δείχνουν οι παραινέσεις διαφόρων  προς των πρώην πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου να μην δώσει συνέχεια στο θέμα

Η δημοτική αρχή βρίσκεται στα πρώτα βήματα της και το  δημοτικό συμβούλιο οφείλει και πρέπει να αποφασίζει με βάση τήν κείμενη νομοθεσία και οχι με βαση ερμηνειων επι των οσων αναφέρει η νομοθεσια . Αυτά που έγιναν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο όπως η απόφαση για την ονοματοδοσία του γηπέδου .Όπου άπαντες ( μελη ήταν και η δημαρχος και ο κ Χρυσάφης και καμια 15αρια μέλη του τωρινου δημοτικου συμβουλίου ) ομολόγησαν ότι η απόφαση είναι πάρανομη  αλλά ελπίζουν να μην γίνει προσφυγή για να ακυρωθεί.Δεν πρέπει να επαναληφθούν

ΥΓ; Να μεταφερουμε  ότι όπως ακούγεται στα σκαριά είναι η ίδρυση σωματείου μοναδικό σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των δημοτών .

Οπότε σεβασμός στην νομιμότητα , γιατι κάποιοι εκ των δημοτών ειναι πλέον αποφασισμένοι να σας ταράξουν στην νομιμοτητα

Αποφασείς όπως γία την ονοματοδοσία του γηπέδου .Όπου συμμετείχαν κοντά στα 20 μέλη του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.