Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απάντηση Χρυσάφη στον Γιώργο Νυχτοπάτη

 


 

 Πριν απο μια βδομάδα ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης του , ως έναν από τους λόγους που επικαλέστηκε για την αποχώρηση του από την Συμμαχία. Ήταν οτι ο επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφης , αν και τους είχε ανακοινώσει οτι όποιος δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ομάδος των δημοτικών συμβούλων της Συμμαχίας θα διαγράφεται .Δεν το έχει πράξει σε οτι αφορά τον κ Χρυσανθιδη ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ το παρόν  στις συνεδριάσεις της ομάδος .

Η έμμεση απάντηση του κ Χρυσάφη ήρθε κατα την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Όπου όρισε τον κ Χρυσανθίδη ως εισηγητή της παράταξης στις συζητήσεις των θεμάτων αναμόρφωσης του προυπολογισμου και του τεχνικού προγράμματος του δήμου .Κίνησή που δείχνει ξεκάθαρα οτι ο κ Χρυσανθιδης απολαμβάνει της στήριξης και εμπιστοσύνης του πρώην δημάρχου

4 σχόλια:

  1. Χρυσάφης - Χρυσανθιδης : "Όμοιος ομοιω αεί πελαζει" η όπως αλλιώς λέει ο λαός " όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόλυτη ξεφτίλα του χρυσαφη είναι που τον έχει κάνει «μαγιά» ο χρυσανθιδης. Πραγματικά γελάω και με τους δυο. Παλιά μυαλά εν δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέκο τεχνοκράτες δεν έχεις στον συνδυασμό;Αυτος εξαταξιο γυμνάσιο τελείωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.