Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Εκδηλώσεις με τρεις δανεικές φιλαρμονικές

 


 

 Πολλές ήταν  οι εορταστικές εκδηλώσεις το προηγούμενο τριήμερο (Θεοδώρεια , 25η Μαρτιου )  στις Σερρες  και ο δήμος προκειμένου να ανταποκριθεί χρειάστηκε να ζητήσει την βοήθεια των δήμων Βισαλτίας, Παππα καθώς και του Γ Σώματος Στρατού  ( φιλαρμονικές ) . Το πρόβλημα με την ( στην ουσία ) διάλυση της φιλαρμονικής  υπάρχει εδώ και κοντά 10 μήνες .Και δεν μπορουμε να μην θυμηθούμε .Τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη και την πρώην προέδρου κ Παλάζη για την λειτουργία μιας φιλαρμονικής πρότυπο .

Και ειναι και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Ταιρης που ζητά απο την δημοτική αρχή χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας .Γιατι το καλοκαίρι θα υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων που ειναι απαραίτητη η παρουσία της φιλαρμονικής . Βέβαια πέρσι το καλοκαίρι που ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔΗΣ και η φιλαρμονική έπαψε να λειτουργεί .Και υπήρχαν εκδηλώσεις δεν φάνηκε να τον ενοχλεί που δεν υπήρχε φιλαρμονική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.