Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : ¨¨¨Σήκωσε ¨¨ το γάντι ο Τάκης Σωτηριαδης

 


 

¨¨Σήκωσε ¨¨... το γάντι ο Τάκης Σωτηριαδης  και καλεί τον Τάσο Χανλιογλου να προσφύγει στα δικαστήρια .Γιατι όπως αναφέρει<<Είμαι σε αναμονή.Τα Δικαστήρια κ Χανλιογλου αθώους και ειλικρινείς δεν καταδικάζουν.>>

5 σχόλια:

  1. Τάκη κακώς ασχολείσαι με τον Τάσο Χανλιογλου. Αυτό επιδιώκει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα όμως όλα τα παραμύθια πρέπει να έχουν και ένα τέλος.

      Διαγραφή
  2. Να' στε καλά ρε παλικάρια!!! 150 χρονών και οι δύο ξεκατινιάζεστε στα social, αντί να τα "βρείτε" και να βρείτε λύσεις ως ειδικοί και ειδήμονες, παραβγαίνετε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη... την εξυπνάδα. Δύσκολο πράγμα να μην έχεις να κάνεις τίποτα, είναι η ευτυχία των παιδιών και η δυστυχία των γέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ στο πρώτο για τα 150 στο δεύτερο στο τρίτο να να τα βρείτε διαφωνώ κάθετα.Για το ποιος έχει μεγαλύτερη....εξυπνάδα ίσως μπορέσεις να μας βοηθήσεις εσύ.Για το τελευταίο έχω να κάνω και κάνω τόσα πολλά που χρειάζομαι και υποστήριξη.Αν είσαι διαθέσιμος για βοήθεια θα σε ευγνωμονώ.Την αγάπη μου.

      Διαγραφή
  3. Χαλιογλου αν ήσουν καλός θα είχες έστω ένα φίλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.