Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : Απάντηση Χανλιογλου στον Τάκη Σωτηριάδη

 


 

 Ζω σε χώρα Δημοκρατική και με άρθρο του Συντάγματος υπέρ της ελευθερίας του λόγου.
Επίσης δικαίωμα κατοχυρωμένο των πολιτών να σχολιάζουν, να ζητούν εξηγήσεις, και λόγο ακόμη από πολιτικά πρόσωπα στα οποία ανέθεσαν υπηρεσίες προς όφελός των.


Με υποχρέωση να μας δίνουν ενίοτε λογαριασμό.


Και γίνομαι συγκεκριμένος. Πριν λίγες μέρες με κείμενό μου κατέθεσα στοιχεία (αδιάψευστα) γύρω από το Αυτοκινητοδρόμιο, όπως και εξέφρασα κάποιες απορίες εύλογες, ως έχων το δικαίωμα.


Επί λέξει είπα, «επιτέλους κύριοι και κυρίες εσείς που με κάποιον τρόπο το αγγίξατε, πείτε μας που στο διάολο πήγαν τόσα λεφτά και γιατί έγιναν τόσα καταστροφικά λάθη» χωρίς να αναφερθώ σε κανέναν συγκεκριμένα.


Αποτέλεσμα να αντιδράσει ο κ.κ.Σωτηριάδης. Μέσα από ένα λιβελλογράφημα
παραληρηματικού χαρακτήρος εκτοξεύοντας ασύστολα ψέματα, λασπολόγησε και βέβαια με Σ Υ Κ Ο Φ Α Ν Τ Η Σ Ε κατάφορα.

 Χωρίς να δώσει εξηγήσεις βέβαια, πετώντας την μπάλα στις κερκίδες, ούτε και να αποδεχτεί λάθη ή και να ζητήσει μια  συγγνώμη ακόμη, από τους φορολογούμενους των οποίων διαχειρίστηκε τον ιδρώτα τους.


Αυτό βέβαια απαιτεί μέγεθος ανθρώπου και μεγαλείο πολιτικού ανδρός. Δοξάστε τον συνδημότες μου. Κύριε Σωτηριάδη ανήκετε πλέον στο σκοτεινό μουσείο απολιθωμάτων    μιας άλλη εποχής. Τότε που οι λασπολογίες και τα ψέματα φόβιζαν κόσμο. Σε μένα δεν περνάνε αυτά.

 Και να είστε βέβαιος ότι Χανλίογλου θα ακολουθήσουν πολλοί.
Σωτηριάδηδες όμως χαθήκατε ήδη εις την λήθην. Θα ακολουθήσουν κείμενά μου αποδεικτικά των ψεμάτων σας όπως και τα Δικαστήρια για την κατασυκοφάντησή μου.
Τάσος Χανλίογλου

2 σχόλια:

  1. Δίκαιο έχει ο χαλιογλου όταν τον έκανε μήνυση το Αυτοκινητοδρόμιο δεν πήγε κανένας από τον Δήμο να υπερασπιστεί την μήνυση και αθωώθηκε. Δεν έχει σημασία τι έπραξε ο καθένας αλλά τι απόφαση βγάζει το δικαστήριο. Οπότε κ. Σωτηριαδη δεν σας βλέπω καλά... Κανονικά έπρεπε να πάνε μέσα και αυτοί που δεν πήγαν να υπερασπησυλτουν τα συμφέροντα του Δήμου... Αλλά αυτοί την έβγαλαν στον αφρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σε αναμονή.Τα Δικαστήρια κ Χανλιογλου αθώους και ειλικρινείς δεν καταδικάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.