Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : Ανοησίες άγνοια και τα υπόλοιπα ψέματα

 


 

Ως  Ανοησίες άγνοια και ψέματα  χαρακτηρίζει ο πρώην πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου Σερρών Τάκης Σωτηριάδης .Τα όσα υποστηρίζει για τα έργα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο κ Τάσος Χανλιογλου

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : Ένα θανάσιμα καταστροφικό λάθος

 

 Ανοησίες άγνοια και τα υπόλοιπα ψέματα.Να σε ενημερώσω λοιπόν πως ότι έργο έγινε στο αυτοκινητόδρομιου έγινε με την έγκριση των αρμόδιων αρχών(ΕΛΠΑ FIA FIM )και οι μελέτες από άριστους επιστήμονες.Αν εσύ ξαφνικά μας έγινες και ειδικός.τι να σου πω ...εύγε.

Αν πλήρωνες τα φέσια στο αυτοκινητόδρομιου των 25000 ευρώ ίσως να είχες το δικαίωμα απλά να μιλάς.

Καλως σου απαγόρευσαν την είσοδο στο αυτοκινητόδρομιου κάτι που θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα.

Και μάθε και κάτι άλλο.

Εισαι ο μοναδικός μπαταχτσης γιατί όλοι οι άλλοι πλήρωναν κανονικά.

Να μας πεις επίσης μεγάλο ειδικέ επί των παντων γιατί σε διέγραψαν και από την ΛΑΜΣ γιατί και εκεί ήσουν ο μοναδικός που διέγραψαν εδώ και πενήντα χρόνια.

Αυτα πρώτα γιατί έχει και συνέχεια να μάθουν αυτοί που δεν σε ξέρουν τι εστί η αφεντια σου.

2 σχόλια:

  1. Ώπα, επώνυμη καταγγελία κ. Σωτηριάδη, 25.000 φέσια;;; στον εισαγγελέα, μόνο έτσι, αλλιώς τζάμπα μάγκας, Μπέγο το διάβασες άντε να σε δω, από το χέρι τον κ. Τάκη και στην εισαγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος που τα λέει... Εύγε Τάκη... Όσοι ασχοληθήκαμε με το Αυτοκινητοδρόμιο την ίδια άποψη έχουμε για τον κύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.