Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Διαφοροποίηση Μισιρλη από τους Συμμάχους ????

 



 

Στην δημοτική επιτροπη του δήμου Σερρών  συζητήθηκε το αίτημα εταιρείας που  έχει καταθέσει αγωγή κατά του δήμου για την μη πληρωμή υπηρεσιών που παρείχε ( αφορά την δημοτική αρχή των Συμμάχων ) για εξωδικαστικο συμβιβασμό  . Μετά από εισήγηση του νομικού συμβούλου ο δήμος απέρριψε το αίτημα .Καθως τα μαύρα τα βιβλία του δήμου δεν δείχνουν ο δήμος να έχει συμφωνήσει με την εν λόγω εταιρεία .Εντύπωση προκαλεί οτι αν και οι κκ Χρυσανθιδης και Χράπας ( από την πλευρα των Συμμάχων ) διαφώνησαν  ισχυριζόμενοι ότι οι εργασίες αυτές που περιγράφονται στην αγωγή έγιναν και πρέπει η εν λόγω εταιρία να πληρωθεί.

Ο πρώην αντιδήμαρχος κ Μισιρλης ταυτίστηκε με την άποψη της πλειοψηφίας  να λυθεί η διαφορα στα δικαστήρια  .Αμφισβητώντας στην ουσία οτι η εταιρεία παρείχε τις υπηρεσίες  για τις οποίες ζητά να πληρωθεί

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συντακτα ,
    Στην αρχή πίστεψα ότι είστε μελετητής του ΣΟΦΙΣΤΗ του Πλατωνα.
    Στην συνέχεια όμως θεώρησα ότι είστε θιασώτης του κ Βυρωνα Πολυδωρα(agent provocateur).
    Επι της ουσίας μπορώ να εξηγήσω αναλυτικά την ψήφο μου.
    Σπύρος Μισιρλής
    Μέλος της συμμαχίας από της ίδρυσεως της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Σπύρο, εσύ που χάριζες κάτι 10χίλιαρα πρόστιμα σε εταιρείες κολοσσούς λόγω της
    εκπρόθεσμης παράδοσης οχημάτων, ενάντια στην εισήγηση της υπηρεσίας, τώρα θυμήθηκες τα ένδικα μέσα και το συμφέρον του Δήμου, ο.ε.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.