Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Άρχισαν τα όργανα με τα ¨¨βερεσεδια ¨¨

 


 

 

 Δεν δέχθηκε ο δήμος Σερρών την πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό  με εταιρεία που διεκδικεί το ποσό των 8.887,88 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. για φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, ψηφιακό υλικό, δημιουργία τηλεοπτικού σπότ κλπ κατόπιν εντολών που έλαβε από εκπρόσωπο του Δήμου Σερρών.

Ο δήμος θα κινηθεί δικαστικά , γιατι σύμφωνα με την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου   , είναι ότι από το τηρούμενο αρχείο της Υπηρεσίας ΔΕΝ προκύπτει ότι υπάρχει ενεργή σύμβαση με την παραπάνω εταιρία, ούτε έχουν γίνει ενέργειες από υπαλλήλους της Υπηρεσίας για την υπογραφή σύμβασης προκειμένου η συγκεκριμένη εταιρία να παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες κατέθεσε την αγωγή.

 Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν ο Αντιπρόεδρος και το Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής κ.κ. Παντελής Χράπας και Βασίλειος Χρυσανθίδης, προτείνοντας την αποδοχή του ενδοδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του
Δήμου Σερρών και της  Εταιρείας  διότι θεωρούν ότι οι εργασίες αυτές που περιγράφονται στην αγωγή έγιναν και πρέπει η εν λόγω εταιρία να πληρωθεί.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 

2 σχόλια:

  1. Γιατί δε ζητάνε τα λεφτά από αυτούς που τους έδωσαν την εντολή; Γιατί να μη πληρώσει ο «εκπρόσωπος του Δήμου» που με τόση ευκολία έδινε εντολές για εργασίες 8000€;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ....ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.