Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Σε 20 χρόνια και ..βλέπουμε

 


 

 

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Σερρών εξέφρασε την πρόθεση και επιθυμία  του να κατασκευαστεί νέο μουσείο στην πόλη των Σερρών στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκα .Οπως γράψαμε , από το θέλω μέχρι το θα γίνει  υπάρχει πολύς δρόμος. Κάτι που επιβεβαίωσε Ο αντιπρόεδρος της ΕΜΕΙΣ κ Γιαννογλουδης ο οποίος μίλησε για το θέμα στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ στην εκπομπή της Ελενης Μωραιτη.

Σύμφωνα με τον κ Γιαννογλουδη πρώτη προϋπόθεση ειναι , αφού ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του στρατοπέδου .Ο Δήμος να παραχωρήσει έκταση από τον χώρο ,στο υπουργειο πολιτισμου το οποίο θα αναλάβει την κατασκευη του νέου κτηρίου .

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί από κει και πέρα για να συνταχθεί μελέτη , να γίνει ο διαγωνισμός  , να αναδειχθεί ανάδοχος και να ολοκληρωθεί η κατασκευη του κτηρίου είναι ( σύμφωνα με τον κ Γιαννογλουδη ) το λιγότερο 20 χρονια .

Οπότε για τις επόμενες 30 χρόνια και τις 7 εκλογές , οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα έχουν ένα θέμα να συμπεριλαμβάνουν στα προεκλογικά τους φυλλάδια , υποσχόμενοι το νέο μουσείο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.