Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Εκδήλωση θετικών προθέσεων

 


 

 Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών ήταν η ανέγερση  νέου κτιρίου, για την στέγαση του Αρχαιολογικού Μουσείου. 

Διαβάζοντας την περιγραφή του θέματος θα περιμέναμε  να ακούσουμε πρόταση .Τι ακούσαμε από την εισηγήτρια του θέματος αντιδήμαρχο κ Παλάζη ??

Εκδήλωση θετικών προθέσεων και στήριξης του αιτήματος που έχουν καταθέσει πριν από μήνες  σύλλογοι και φορείς .

Το πως θα κατασκευαστεί , ποιος θα το κατασκευάσει κ.λ.π .Μάλλον ειναι λεπτομέρειες . 

ΥΓ1 : Θα προσπεράσουμε την αναφορά της οτι στο νέο μουσείο μπορούν να φιλοξενηθούν ευρήματα από την ανασκαφή της Αμφιπολης . Μάλλον της διέφυγε οτι το υπουργειο πολιτισμου έχει προαναγγείλει την κατασκευη νέου μουσείου στην περιοχή .


 



 


2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συντάκτη του SERRESBOMB, η κ Παλαζη έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ως η αρμόδια αντιδήμαρχος προς ψήφιση, το πώς θα κατασκευαστεί και το ποιος θα το κατασκευάσει οταν ερθει η ώρα και τελειωσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ειναι θεμα του υπουργείου Πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε Χρυσάνθη μου. Σε λίγο καιρό θα πας σπίτι σου και θα ξεκουραστείς. Δε ξεχνάμε τα προεκλογικά αισχη. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν θα αργήσει. Με τον Αρκουδο όλα καλά? Με τη Κεδης?

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.