Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Το πρώτο μετεκλογικό αφήγημα των ΕΝΤΟΣ

 


 

Γράψαμε οτι η νέα δημοτική αρχή αναζητεί αναζητεί την κίνηση- πρωτοβουλία  που θα προκαλέσει θόρυβο και θα καλύψει την μέχρι τώρα απραξία .

Πιθανόν να βρέθηκε 

Διαβαστε το ρεπορταζ του  https://www.anexartitos.gr

Σήμερα Παρασκευή 12/4/2024 πέρασε από την Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Σερρών η έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση βιομηχανοποιημένου κολυμβητικού κέντρου προπονητικού χαρακτήρα» στο πλαίσιο Πρόσκλησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.977.800,00€ με ΦΠΑ.


Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής την Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα, θέλοντας να δώσει λύση στο αδιέξοδο που οδηγείται ο υγρός στίβος στις Σέρρες, μετά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, λογω επικινδυνότητας και την παρατεταμένη κωλυσιεργία στο “ΝΕΟ” κολυμβητήριο στο Αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας (σ.σ. Η μελέτη θα παραδοθεί τον ερχόμενο Αυγουστο, ενώ ήταν να παραδοθεί πέρυσι 30/5/2023, λόγω άστοχων ενεργειών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής), κινήθηκε με μεθοδικότητα και ταχύτητα, για να υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα, η πρόταση για χρηματοδότηση ενός νέου κολυμβητηρίου-προπονητηρίου, από το Ταμείο Αλληλεγγύης.

Fast track η κατασκευή του προπονητηρίου-κολυμβητηριο

Αν η χρηματοδότηση εγκριθεί οι διαδικασίες αναμένεται να τρέξουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, (λιγότερο από 12 μήνες) ώστε ο υγρός στίβος στις Σέρρες να αποκτήσει ένα νέο σύγχρονο προπονητήριο (πισίνα 25μ όσο του παλιού).

Η θέση του νέου κολυμβητηρίου-προπονητηρίου χωροθετείται δίπλα στο “ΝΕΟ” κολυμβητήριο (Ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα 50μ) στο Αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας και η κατασκευή του θα είναι παρόμοια με αυτό της Λαμίας (απ’ όπου και οι φωτογραφίες) ή με “θόλο-μπαλόνι”, όπως το γηπεδο μπάσκετ του SIRIS στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort.


Η πρόταση αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση βιομηχανοποιημένου κολυμβητικού κέντρου προπονητικού χαρακτήρα και περιλαμβάνει:

  • Μια (1) ανοξείδωτη κολυμβητική δεξαμενή 25m, με τον ηλεκτρομηχανολογικό & γενικό εξοπλισμό της.
  • Ένα (1) προκατασκευασμένο κτίριο υποστηρικτικών εγκαταστάσεων με τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του.
  • Μεταλλικές κερκίδες τεσσάρων (4) βαθμίδων μήκους 25μ. χωρητικότητας 202 ατόμων.
  • Ένα (1) τηλεσκοπικό στέγαστρο κάλυψης της δεξαμενής ή ισοδύναμο στέγαστρο με επένδυση μεμβράνης κατασκευής «θόλος – μπαλόνι».
  • Εργασίες υποδομής για την εγκατάσταση των προαναφερόμενων.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής της Βαρβάρας Μητλιάγκα είναι τα έργα εξωραϊσμού στο Κολυμβητήριο της Κοιλάδας, και του Νέου κολυμβητηρίου να προχωρήσουν, χωρίς το …άγχος “το που θα αθλούνται οι κολυμβητές των συλλόγων”

Το αν θα ευοδωθεί η προσπάθεια της Δημάχου Βαρβάρας Μητλιάγκα και των συνεργατών της θα φανεί στο επόμενο διάστημα και θα αποτελεί το πρώτο μεγάλο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής. Ταυτόχρονα θα αποτελεί και δείγμα της αποτελεσματικότητά της.

Είδομεν!

5 σχόλια:

  1. "Η μελέτη θα παραδοθεί τον ερχόμενο Αυγουστο", τολμάς να γράψεις, ποιος είναι ο μελετητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ότι δεν είναι πάλι μέσα το ζεύγος

      Διαγραφή
  2. «με “θόλο-μπαλόνι”, όπως το γηπεδο μπάσκετ του SIRIS στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort», τα κουνούπια "στο Αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας" έχουν το μέγεθος στούκας και θα κάνουν το μπαλόνι σουρωτήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος έγινε στο ζεύγος εξουσίας.
    Και μετά έκαναν δωρεά μελέτης ….
    Χαχαχα…..
    Ευτυχώς οι σύμμαχοι στη δημοτική επιτροπή ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.