Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Επιχειρηση κροτου λάμψης

 


 

Τον 4ο μήνα διανύει η κυβέρνηση των ΕΝΤΟΣ ,έρχεται το Πάσχα , κατόπιν μπαίνουμε στον μήνα των ευρωεκλογών , ακολουθεί και το καλοκαίρι .Οπότε καλό Σεπτέμβριο  θα δούμε τις όποιες πρωτοβουλίες της νέας δημοτικής αρχής. Η οποία παρά τα όσα διακήρυττε προεκλογικά .Φαίνεται οτι ειναι και ανέτοιμη και ( σε αρκετές περιπτώσεις )αδιάβαστη. Αφού το μόνο που πράττει στους πρώτους μήνες ειναι η διαχείριση της καθημερινότητας του δήμου . Υιοθετώντας μάλιστα και τις πρακτικές των Συμμάχων. Εκείνες ( αν θυμάστε ) που επί τέσσερα χρονια μέλη της κυβέρνησης των ΕΝΤΟΣ τις έψεγαν .Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι στην πρόσφατη μάζωξη της παράταξης το κλίμα δεν  είχε καμιά σχέση με εκείνο το ενθουσιώδες των πρώτων ημερών . Με αυτά και με κείνα το επιτελείο ( της επικοινωνίας ) αναζητεί την κίνηση- πρωτοβουλία  που θα προκαλέσει θόρυβο και θα καλύψει την μέχρι τώρα απραξία .

6 σχόλια:

  1. Πάρτε το χαμπάρι κι εσείς γιατί η κοινωνία των Σερρών το ξέρει εδώ και καιρό. Η κ. Μητλιάγκα βγήκε ως διαμαρτυρία προς τον χειρότερο Δήμαρχο και πρέπει να κάνει τέρατα για να συγκριθεί μαζί του στο πόσο αντιπαθής μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος μέσα στις Σέρρες.
    Βέβαια για να κάνει τέρατα θέλει χρήμα (που δεν άφησαν τίποτα) και έπαρση την οποία η ίδια δεν έχει. Άρα δύσκολα να τον περάσει στην σύγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς να πεις πως ήδη η συντριπτική πλειοψηφία έχει μετανιώσει τη ψήφο της ίσως στη πιο ανεπαρκή δήμαρχο και στα πιο ανεπαρκή στελέχη της. Μόνο τυφλός δεν βλέπει πως οι ανθρωποι δεν κάνουν. Τώρα που τελείωσε η περίοδος όπου κατηγορούσαν τον προηγούμενο φαίνεται ακόμα πιο πολύ η ανεπάρκεια τους. Μιχτσογλου? Παλάζη? Πανταζή ? Κεισογλου? Αλήθεια τώρα? Μπάρμπα?? Μάλλον πλάκα κανετε

      Διαγραφή
    2. Αφου προτιμάς χρυσανθιδη και Μυσιρλή εσυ οκ. Απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη. Όσο για το ποιος μετάνοιωσε και ποιος όχι διαφωνούμε επίσης.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι του Serresbomb μετράτε τις ημέρες της πενταετούς δημαρχιακής θητείας ημέρα - ημέρα σαν τους παλιούς φαντάρους. Ε ρε πλάκα που πάθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά του Serresbomb από τη μια λέτε, ότι η Μητλιαγκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας δεν ασκούσαν καμία αντιπολίτευση στον Χρυσάφη και από την άλλη λέτε, ότι τώρα κάνουν τα ίδια που έκαναν οι συμμαχοι, για τα οποία η Μητλιαγκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας κατηγορούσαν τον Χρυσάφη και τους συμμάχους.
    Τελικά, τι από τα δύο ισχύει;
    ΚΑΙ επιτέλους θα μας πείτε συγκεκριμένα, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της Μητλιαγκα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας ψήφισαν αρνητικά στα θέματα που έφερνε ο Χρυσάφης και σε ποια θέματα και ποιες κατηγορίες εξεστομιζαν κατά της δημοτικης αρχής Χρυσάφη, σε ποια θέματα και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού γνωρίζει για τα σκάνδαλα στο αυτοκινητόδρομιο γιατί σιωπά;;Πρέπει να έρθει
    ο Σεπτέμβρης ;;Αν βγουν,που θα βγουν όλα στην φόρα τότε τι δικαιολογία θα βρουν ότι δεν γνώριζαν η ότι κάλυπταν τους Συμμάχους;;;Και τα δύο καταστροφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.