Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Η έλλειψη υποψηφίων τέχνας κατεργάζεται ?????

 


 

 

 Η  έλλειψη υποψηφίων τέχνας κατεργάζεται  αναρωτήθηκε ο σμπίρος . Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις των υποψηφίων της παράταξης ΕΝΤΟΣ της κ Μητλιάγκα , διαπίστωσε  οτι μεταξύ κάποιων εκ των υποψηφίων υπάρχει συγγένεια . Να υποθέσω οτι υπάρχει έλλειμμα υποψηφίων και στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων επιστρατεύονται φίλοι και συγγενείς ???

6 σχόλια:

  1. Ε καλά, δε βάζει υποψήφιους και συγγενείς από τους συμβασιούχους που έχει πάρει στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχοι του Serresbomb, εδώ ο Χρυσάφης έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο του, όλα τα ρουσφέτια του (covid, ειδικούς συνεργάτες κλπ). Τι μου λέτε τώρα ακριβοί μου σύμμαχοι του Serresbomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείτε θα βρει η Βαρβάρα. Και δεξιούς πολλούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ του κ.Χρυσαφη είναι όλοι άγνωστοι μεταξύ τους. Ας γελάσω !!! Και στο κάτω κάτω που είναι το κακό;;; Τίποτα δεν σας ικανοποιεί ποια σε αυτή τη πόλη. Που είμαστε και μια χούφτα! Όλοι γνωριζόμαστε και όλοι συγγενείς είμαστε μεταξύ μας στην τελική. Αλλά δεν θα βρείτε να πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού δεν πείθει η Βαρβαρα,ποιος θα πάει!! 4 χρόνια απραγίας και πουθενά δεν ήταν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.