Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αλλού λαλούν οι πετεινοί ...και άλλοι κάνουν τα ρουσφέτια

 


 

 Μαθαίνω οτι προσφάτως δημιουργήθηκαν κάποιες θέσεις εργασίας , μη φανταστείτε τίποτε τρομερό , με λίγες ώρες εργασίας και εννοείται με μικρή αμοιβή. Όμως στην χώρα που βασιλεύει το ρουσφέτι δεν υπήρχε περίπτωση οι προσλήψεις να έχουν ίχνος αξιοκρατίας. Μέχρι εδώ τίποτε τα παράξενο γιατι αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. Πμως το ποιοι θα προσληφθουν κατα μεγάλο μέρος το αποφάσισε υποψήφιος αυτδιοικητικος ο οποίος εκμεταλευομενος την θέση που κατέχει στον οργανισμό που έκανε τις προσλήψεις. Πέτυχε να βρουν δουλειά μόνο όσοι ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στον δήμο που θα πολιτευθεί . Και σαν να μην έφτανε αυτό  σε όσους έμειναν εκτός και φυσικα δυσαρεστήθηκαν ο ίδιος τεχνηέντως πέρασε οτι οι προσλήψεις έγιναν από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο .Στο οποιο θα πρέπει να κάνουν τα παράπονα τους

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.