Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Π.Ε Σερρών : Ήταν δίκαιο έγινε πράξη

 


 

Την θέση της αντιπρόεδρου του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κατέλαβε η Σερραια Κελλυ Βαλταδωρου .Η οποία προτάθηκε από την παράταξη Παπαστεργιου . Αν σε κάποιους ¨¨ξένισε ¨¨ η επιλογή της παράταξης  να την προτείνει .Αυτό έγινε για δύο λόγους ο πρώτος οτι στην ΠΕ Σερρών  η παράταξη του υποψηφίου περιφερειάρχη έλαβε ποσοστό 12,54% δυο μονάδες πάνω από το ποσοστό της παράταξης συνολικα σε επίπεδο περιφερειας .

Ο δεύτερος όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος  .Ηταν  μια αναγνώριση της προσφοράς της κ Βαλταδώρου .Η οποία και το 2019 ήταν πρώτη σε σταυρούς  ,και κανείς δεν κατάλαβε πως ενώ η παράταξη Παπαστεργιου ενω είχε το μεγαλύτερο υπόλοιπο σε ψήφους στην ΠΕ Σερρών , από όλες τις ΠΕ ( εκτός Θεσσαλονίκης ) της Κεντρικής Μακεδονίας .Δεν εξέλεξε ούτε έναν περιφερειακό σύμβουλο .Να θυμίσουμε οτι το 2019 στην ΠΕ Σερρών είχαν εκλεγεί 7 περιφερειακοί σύμβουλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.