Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ναι στην καρέκλα αλλά χωρίς ευθύνες


 

 

 Στην φάση που σχηματίζουν τις κυβερνήσεις τους οι νέοι δήμαρχοι  ,και στα πλαίσια αυτά έχουν σειρά συναντήσεων με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης τους. Ώστε να βολιδοσκοπήσουν  τις προθέσεις τους ή καλύτερα τις απαιτήσεις τους. Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι (νέος, νεα )  δήμαρχος ¨¨τραβάει τα μαλλιά του/της¨¨ .Αφού άπαντες δηλώσαν πρόθυμοι να συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Αλλά να πάρουν χαρτοφυλάκιο με λίγες αρμοδιότητες ( αν είναι και χωρίς αρμοδιότητες  ακομη καλύτερα ) .Επικαλούμενοι την απειρία τους .Και εννοείται ότι υπάρχει μια προτίμηση στις έμμισθες θέσεις ( έστω και δια της τεθλασμένης)

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.